come give me love

nyss hemkommen från eva-liisa. vi åt gurka och kollade på en riktig tjejfilm! myspys. hennes söta lillasyster mia-maria var också med. egentligen känns mia nästan som en syster till mig med! tänk att hon fyller 15 snart.. oj så fort tiden går!

idag har jag jobbat näst sista dagen. skönt. men lite sorligt. jag gillar stämngen på ica. vi har så kul ihop.. idag var det dock ett par riktigt griniga tanter som jag gärna hade sluppit.. suck!

sen efter jobbet drog jag och evaliisa till marieberg och shoppade lite. och vem träffar jag på där om inte självaste elin? åh så roligt. min bästaste granne i göteborg! :)


jaja. dags att sova nu. upp tidigt imorn till lördagsträningen kl 10. sen ska jag ha en riktigt slappardag och njuta av ledigheten och på kvällen är det födelsedagskalas hos helene! ska bli väldigt roligt.


sen är det klappat och klart inför nyårsafton! kommer bli bra tror jag!
jag, pelle och ivan har fixat ihop en massa folk nu! roooligt

17303-42
pelle i solskenet en fin o-ringenkväll 2005..


17303-41
jag och ivan cirka 2 timmar innan starten på sprint-SM i våras..



pusshejgodnatt




when you are gone, i'll make up my mind

dom vet ingenting om oss

nu har jag och pelle styrt upp lite planer inför nyår.
om allt går som det ska kan det bli en riktigt rolig nyårsafton!
med orienterare kan egentligen inget gå fel :P

jag har aldrig gillat nyårsafton. det har sällan varit lyckat..


nu är klockan 23 och jag ska sooova. jobba min näst sista dag imorn, 9-15. allt inför nyårsafton ska inhandlas så det kan nog bli endel att göra.. suuuck!



och hur skulle dom förstå?
dom vet ingenting om oss..

you will never walk alone

idag har jag jobbat. min fjärde arbetsdag sen jag kom hem och idag var den bästa hittils!
chefen var borta och vi lite för många vid kassan så det var lugnt och skönt. hängde med robban och magnus i tomglasrummet och pratade strunt..

nu ska jag ta och promenera runt härliga hallsberg!


jag längtar tillbaka till göteborg och sen vill ja ha sommar! en sommar lika bra som den som var!

17303-23



let's forgive but not forget

innan allting tar slut,

stress stress stress

ångest ångest ångest!





jag vill ha semester, lov eller vad som helst!

so why don't we just move into another room?

it's one thing to fall in love
but another to make it last


jag mår bra. jättebra. var en så trevlig helg med emil och rebecka på besök och sen i går kväll så var andrea, karolina och erika här och vi bakade lussekatter och hade det mysigt.

idag var vi lediga! nästa kurs börjar inte förens imorn så vi passade på att ha en trevlig dag på stan.. det skulle handlas julklappar men vi hittade bara en massa saker till oss själva.. sen fikade vi länge och väl. mycket trevligt! sen skulle erika iväg till skolan på möte och andrea på annat så jag o karolina gick på jakt efter hårfärg till henne.. ojoj vilket projekt det var! vi var säkert på åhléns hårfärgsavdelning i 40 minuter och ändå slutade det med att hon köpte en brun färg och en blond för att hon inte kunde bestämma sig.. hon skulle fundera vidare hemma och lämna tillbaka den andra.
haha, hon är så go karolina! :)

jag har en skön och harmonisk känsla i kroppen. jag tror jag är lycklig utan att egentligen veta exakt varför? tentan är över, det är snart jul och man får träffa familj, jag trivs så fruktansvärt bra här och jag har fått så fina vänner.. det är allt som behövs för att jag ska må bra!


december, har du nåra hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i ditt slag

och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en allra sista gång


17303-21


trots att allt känns bra började jag nästan gråta på bussen hem från stan. har ingen aning om varför.. på nåt sätt var det så mycket känslor inom mig (plus att jag lyssnade på en deppig kent-låt).

jag är knepig ibland..

pratade med eva-liisa i telefon i nästan två timmar ikväll. välbehövligt. jag saknar min bästa vän. men på ett sätt känns det som vi fått en ännu bättre relation på nåt sätt. man är mycket mer rädd om varandra när man bor så långt bort från varann och inte ses så ofta..


you call me up in the mornings
we’ll stay on the phone until dawning
you tell me secrets I actually keep,
you call me up around noon and
bring me all the good gossip
you hold my head when I throw up
i hold your hand when you weep


den här veckan händer mycket roligt!
imorn spelar timo på trädgårn och dit vill jag nog.. sen på onsdag ska jag träna med jennie, skönt att få träna med en orienterare igen! var lite för längesen.. sen på kvällen ska jag nog till kristian.. han ska få sin växt och så. på torsdag ska jag eventuellt vara barnvakt till kusinerna.

helgen kommer bli toppen! vi ska fira att det är sista helgen innan jul så på fredag ska vi vara hos linn och laga massa god mat och så.. sen på lördag är det fest! då ska det ut och dansas!


nu ikväll var jag inne hos elin och kollade på ett herrans liv med och pratade. hon är så bra på att lyssna och få en att tänka till.. undra vad jag skulle göra utan henne?



i'd rather dance with you than talk with you
so why don't we just move into the other room
where there's space for us to shake, and hey, I like this tune..

ett slag i ansiktet

det var som om allt rasade samman i ett ögonblick.

nu vet jag att jag inte ha nån chans. men det var nog lika bra att jag fick se det nu. slippa all undran.. kan tänka mig att det blir lite lättare att koncentrera sig på det man ska göra nu också.

förutom det ögonblicket var det en bra dag. redovisning gick helt okej.. tentaplugget går sådär men det är inte hela världen.

sen när handels bilbliotek stängde gick vi hem till jenny. hon lagade mat till mig och vi kollade på bonde söker fru och O.C.. sen begav vi oss till sticky fingers för att se kusowsky spela. där träffade jag kristian, jättetrevligt. efter spelningens slut var det hemgång. kristian och jag gick och pratade en massa och så höll han mig sällskap när jag väntade på bussen.
jag trivs med honom om det känns skönt att kunna göra han glad. han är värd det bästa.


rock'n roll dör aldrig i dig,
kom tätt intill det är okej..
so i can shake you..


nu ska jag sova så jag orkar med att vara effektiv hela dagen imorn.
och på fredag är det tenta!


17303-24


nu kan du få mig så lätt,

jag kan inte fånga dig..

det känns mer och mer. hela tiden
du är överallt och jag kan inte släppa det.
du gör mig knäsvag och pirrig.

åh. jag vill inte att det ska vara såhär. vill bara gå vidare, men jag är fast.



tenta på fredag, skitsktiskit.

men det finns faktiskt mycket viktigare saker,
som att jag har fått världens bästa vänner här i göteborg.
karolina, linn, elin, jenny, erika, andrea, karin. ni är underbara!

fikade idag med jenny och karolina i 3 timmar nästan. så skönt att få prata av sig!



allt jag ser, allt jag hör
din röst, din blick, ditt skratt
du har ögon som berusar en natt..


städa städa varje fredag..

you can't help me now..

idag är det 1 december och jag har ätit upp första chokladbiten i min kalender! :) december är en bra månad och om cirka en timma ska jag ner till centralen o hämta mamma som kommer med tåget! jättekul att hon kommer och hälsar på! ska bli så roligt! vi ska gå på stan idag och sen ikväll ska vi på lisebergs julmarknad.. mysigt.

jag var i stockholm med evelina sön-tis och det var det bästa på länge! så skönt att komma bort och slippa tänka på all skola. vi strosadde runt i secondhand-affärer på söder.. fikade och shoppade endel! sen var vi på idolvideoinspelningen och det var en upplevelse. jätteroligt! vi bodde hos evelinas kusin sofia mitt på östermalm med NK som närmaste mataffär. haha..
åh och när man är i huvudstaden sådär så ser man alltid lite kända ansikten. denna gång en riktig höjdare i peter jöback! haha! en bandomsidol vill jag lova..


is it really that hard?


nu har jag städat o donat här hemma så det ä fint när mamma kommer. igår var jag barnvakt åt kusin lova. hon skulle på simning och malin jobbade sent och olle var sjuk så det körde ihop sig lite.. så då fick jag ställa upp och köra deras enorma bil till lerum och titta när hon simmade.. kul att köra bil igen nu.. och nu har jag haft mitt körkort i 2 år så det är bara att tuta o köra.. lova visade vägen till simhallen och det resulterade i några extravarv i rondellerna o så. hon tyckte jag körde bil bättre än sin pappa för jag svängde mycket roligare.. vilket hon såklart berättade för dom när vi kom hem. hehe..

sen fick jag god mat där och glass till efterrätt. jag tycker så mycket om dom..hela den familjen är hur bra som helst. det är skönt att jag och min kära morbror är tighta, han är skön han!


i don't know what's make me feel this way but this feeling is enough to make me stay



nehej nu ska jag äta frukost och duscha och sen åka ner till stan o möta mamma! <3

åh förresten! när mamma åker hem imorn kommer hanna hit! ska bli hur kul som helst..  hon stannar tills söndag kväll och på lördagen ska vi till erika. hennes kollektiv har stor adventsfest och det kommer komma så sjukt mycket folk!

17303-33


pusshej!


ps. jag har börjat nynna på julsånger konstant nu. julen är här och göteborg är underbart!

RSS 2.0