jag har inga starka armar att bära dig på,

det här har varit den skönaste eftermiddagen och kvällen på mycket länge. inte läst ett ord som har med politik, förvaltning eller byråkrati att göra! lämnade in mitt PM i tisdags och så idag var det opposition som gick helt okej. eller, hon som opponerade på mig överröste mig inte direkt med positiva ord men det är ju hennes problem!

imorn vid 12 ska jag åka till hallsberg och träffa min kära syster! ett och ett halvt år sen vi sågs nästan. vi har ju en hel atlant imellan oss.. hon vill så gärna att jag kommer i sommar och det vill jag egentligen med. sommar i new york är inte fel på nåt sätt... tyvär är det så mycket annat hela tiden. saknar henne mycket även fast jag kanske inte alltid inser det. åhnej, nu kom jag på att jag nog borde ha fixat nån försenad julklapp/för tidig födelsedagspresent till henne.. hon kommer ju till hundra procent ha någonting till mig.. hmm.. hur ska jag lösa detta? hon kanske rent av nöjer sig med att få träffa sin kära lillasyster som hon saknat och älskar så mycket? haha!

men redan på fredag är jag tillbaka i göteborg för då har jenny stort födelsedagskalas. alla är laddade och det kommer bli en fin kväll är jag säker på. ska bli så roligt att alla tjejer ska dit, hela gänget samlat! dom är som min familj här i göteborg så kommer bli jobbigt att inte ses varje dag i sommar.



det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse




idag har jag varit duktig och simmat och tvättat.. tyvärr inträffade ett par missöden. när jag skulle simma var det några störiga killar där som tyckte det var jättekul att sätta på den där knappen så det blir strömt i vattnet när jag simmade. ååååh. dom fick sig allt några arga blickar! sen när de hade slutat badat stod de bara och glodde på mig när jag simmade.. suck! sen när jag tvättade upptäckte jag att jag hade satt en av maskinerna på 6o grader.. inte bra för där i låg två av mina skjortor.. men de ser ut att ha klarat sig fint trots allt!

nej. nu borde jag väl kanske lägga in tvätten i gardeoben.. sisådär fyra timmar efter att dom blev klara.. sen ska jag nog kanske diska lite och annat sånt trevligt för jag tror minsann det vankas finbesök på gibraltargatan 82 ikväll! 

 

i helgen var det verkligen sommar vilket utnyttjades maximalt ute vid saltholmen med nina och erika..
image48




sen på söndagen var det en helmysig grillkväll hos erika!
image49




du räknar timmarna och tid
av kärlek som du fått, som tog dig bort
i förhoppningar och regnbågar...

ge mig nåt som tar mig någonstans

just nu är det mesta dåligt. ibland blir det bara så, allt känns skit.

tyvär är idag en sån dag. jag sitter med en hemtenta som ska in imorn som känns helt omöjlig. sen har jag en klump i magen av en annan anledning också.. eller kanske av två eller tre anledningar. ja, det finns många.

var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?

och mina tankar har gått i cirklar,

nu är jag i göteborg igen. kom tillbaka igår.
hallsberg var trevligt, men det räckte verkligen med fyra dagar.. men hann med att träffa massa vänner, familj och orienterare. var på kolmårdskaveln på påskafton och träffade massa saknade. myyyysigt!
sara säger ofta knäppa saker men det hon sa i bilen på väg till stafetten tidigt på morgonen var nog nästan det bästa jag hört..

sara: "alltså om jag somnar så väck mig kl sju minuter över sju!"
tomas: "vadådå??"
sara: "jooo, för då är det det sjunde i sjunde 2007 kl 7 minuter över 7...!!"
alla i bilen: "men sara.. det är ju april.."
sara: "vadå??"
alla i bilen: "herregud sara.. suck"
sara: "jahaaa.. men jag hade för mig att det var den 7/7 idag...."

haha. så klockrent!



på tv:n säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort
kärlek har svikit mig allt för många gånger
och jag vill ha dig...




idag var det introduktion på nya delkursen, demokrati och byråkrati.. mycket spännade! haha.
trots att vi började kl åtta och jag var väääldigt trött så var det rätt roligt i skolan. hade ju inte träffat tjejerna på över en vecka.. sen satt jag o pratade med daniel och måns på rasten. det kom fram att båda dom hade jobbat på en bingohall.. och läst upp siffror och sånt. haha. det var förövrigt inget jobb de rekomenderade.
hade lite svårt att fokusera på vad tanten sa mot slutet.. var trött och daniel som satt bredvid hade massa konstigheter för sig.. haha.


sen träffade jag en annan daniel m.fl för en fika på stan.. träffade också på johannes som var tillbaka i stan för en liten snabbvisit! det var trevligt.. han hade gärna fått bott kvar här i stan och gått statsinriktningen med oss tjejer! men han längtade tydligen hem till stockholm. sen åkte jag hem och halvsov lite framför oprah innan jag tog mig till badet och simmade en massa längder.

var inne o pratade med elin lite förut. och hon, världens bästa granne som hon är, gav mig en försenad påskpresent i form av en lyckokaka. ni vet sån man äter och som man hittar en lapp med nåt vist ord i som ska göra en glad. elin sa att det hade stått så fina saker i de andra hon hade gett bort..
men när jag öppnade min lapp stod det:  "you're putting on weight, time for exercise!"
tack för den.. tur att jag var duktig o simmade förut.


borde läsa lite nu innan det är sovdags. ska bara dricka upp mitt te..




...och var försiktig du har mitt liv i din hand

the night,

suttit och skrivit på min artikel i princip hela dagen, eller jag hade ett avbrott på fyra timmar när jag var hos josefin och hade det trevligt med henne och kristian. det var roligt, kristian var helt galen!  tror att dom timmarna var det jag behövde för min inspiration för sen jag kom hem därifrån har jag skrivit en massa bra så nu anser jag mig vara i stort sett klar. det är bra för jag har lite grejer att fixa imorn på dagen innan jag åker hem..

annars är klockan halv tre och jag känner mig lite ensam. fast det kanske man alltid gör om man är vaken såhär dags en onsdagnatt? fast just nu känns det lite extra.. vet inte varför. saknar dom som är långt borta och jag har faktiskt inte så stor lust att åka till hallsberg imorn.



all you lonely people,
you're just the same as us


godnatt,


go rebel go!

så var det som sagt hemtenta igen.. det är drygt 30 timmar tills inlämning av debattartikeln som ska handla om hur man ska förändra sveriges grundlag för att öka dess legitimitet.. ungefär så. ja, ni hör hur kul det låter.

utanför mitt fönster här på gibraltargatan lyser solen som vanligt. efter en hel höst och vinter med regn börjar visst göteborg inse att det är sol vi vill ha! fast ska man som jag skriva hemtenta kan det ju lika gärna regna..

ska försöka bli klar innan det är kväll, eller iallafall bli såpass klar så det bara är lite smågrejer kvar att fixa imorn. kanske får besök av morbror plus kusiner ikväll. vore trevligt! trots att vi bor i samma stad ses vi alltför sällan!

imorn bär det av till hallsberg, nästan två månader sen sist. det är ganska länge tycker jag.. eller framförallt så tycker min mamma det. haha.

i april händer hundra grejer! jag hatar när allt ska komma samtdigt! vi har sjukt mycket i skolan, mamma fyller och syster kommer hem från usa vilket innebär att jag måste ta mig till hallsberg för att få träffa henne.. fast jag överlever. tänkte försöka kombinera mammas födelsedag när jag träffar min saknade syster. sen så ska kristian spela i kumla också. han tyckte jag kunde åka med dom dit och kolla. haha.. det är iof också en lösning. kan kombinera kristian-spelningen med mammas födelsedag kanske? då får jag ju gratis hemresa också.. inte helt fel plus att agnes skulle bli överlycklig om hon fick chansen att träffa kristian.

neeeej. jag måste skriva skriva skriva!



avslutar detta inlägg med ett litet fint citat från redan nämda kristian..


häng kvar lite till
jag lovar dig släppa taget
om min frihet om min tid




didn't we almost have it all?

söndag kväll och jag borde skriva hemtenta. IGEN. först hemtenta, sen grupparbete och sen hemtenta direkt igen. skit.. men jag klarade ju förra hemtentan och grupparbetet bra, men det känns inte som man får nån belöning för det.. bara nya saker att göra. ska nog kanske träffa moa i veckan och få lite inspiration till att skriva nåt bra. hom är smart och ambitiös och borde kunna hjälpa mig på rätt spår.. haha

nu är jag nästan själv kvar i göteborg. karolina, erika, linn, elin och nina har alla åkt hem. jag ska också åka hem så snart jag är klar med hemtentan. då ska jag hem och bara ta det lugnt.. träffa familjen och alla vänner, och dom som jag saknar nästan allra mest: orienterarna.. ska bli skönt o träffa dom plus att få ut och springa lite i riktig skog igen!

en annan sak jag läntar till är stockholm, hur mycket som helst! ska verkligen försöka åka dit nu innan sommaren. upplevde så många fina stunder där i somras. i hjorthagen, på lidingö, långholmen och ropsten.. den känslan jag hade då är på många sätt långt borta nu men känslan till staden kommer aldrig försvinna..



i know that when you look at me
there's so much that you just don't see
but if you would only take the time
i know in my heart you'd find,
a girl who isn't always strong


can't you see the hurt in me?



helgen har varit bra. i fredags grillkalas hos erika med massa folk, god mat och vin! jag visade upp mina gina skateboard-kunskaper och allt var mysigt. igår va det bio och beck, bra film och jag räknade ut mördaren före alla andra.. haha

söndagen har varit bra.. eller, den har varit sådär. började bra och kommer förhoppningsvis sluta bra också. jag har verkligen insett nu hur mycket vissa personer betyder. trots att man känner sig allt tryggare så blir jag rädd för att bli sårad och besviken. det är svårt att öppna sig och visa sina känslor helt..


dagens låt
silverbullit - run
, helt klart!

tvätt imorn kl åtta. mums vad hääärligt!


RSS 2.0