dag nummer fem i majorna!

jag trivs helt underbart bra i nya lägenheten! att flytta hit är det bästa som har hänt på länge. majorna är mysigt och lägenheten är ännu mysigare och finare ska det bli! elin och erika var här på lite inflyttningsfika igår. väldigt trevligt. 

 

annars spenderade jag kvällen med att läsa lite i metodpraktikan (SUCK!) och försökte skriva ihop ett mail till min handledare. sen kollade jag på matprogram på tv. matprogram, längdskidor och antikrundan är de bästa och typ de enda tv-program jag kollar på. och mia&klara förstås! tur att jag gillar sex and the city också annars hade nog benämningen tant inte varit långt borta..

 

jag ska självklart lägga upp bilder på lägenheten när den är inredd och klar. men här kommer en bild från ett av mina vackra fönster som det såg ut igår kväll. 

 

 

jag har även upptäckt att insynen från mitt köksfönster är bra. eller dålig kanske man ska kalla det. jag ser när mina grannar lagar mat (och antagligen ser de samma sak tillbaka) och om jag kollar riktigt noga kan jag nog se vad det är för mat de lagar också. men från rummet är det det ingen insyn. skönt det. även om det är trevligt med lite grannkänsla. men hellre att ha den mellan köken än mellan sovrummen..

 

börjar skolan kl 13 idag. vi ska vara på psykologen och göra några dataövningar med statistik. jag ska använda statistik i min uppsats sen så idag gäller det att vara fokuserad. jag är såklart alltid fokuserad, bara lite mer eller mindre. 

 

i helgen kommer världens bästa föräldrar hit. det ser jag fram emot, mycket!

 

nej. nu ska jag gå ut med soporna. vi har ett jättebra soprum här! man kan sortera allt från bananskal till batterier och gamla mobiltelefoner! :) ska försöka köpa ett duschdraperi efter skolan.. men det finns ju inget fint nånstans! sen ska jag plugga lite. och kolla på antikrundan såklart!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag tycker också om att fika ;)

2009-03-05 @ 12:14:58
Postat av: amanda

haha, vi har insikt i i stort sett ALLA rum. mindre roligt men jag lyckas hela tiden glömma det så mina grannar har nog helt klart för sig hur jag ser ut när jag sitter på toa, är naken samt dansar till musik. men men. haha.

2009-03-05 @ 12:48:28
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh vad fint liza :) supermys verkar det vara ju!

2009-03-05 @ 13:46:38
Postat av: emma

jag skrev det förra ;)

2009-03-05 @ 13:47:12
Postat av: amanda

jag stänger typ aldrig dörrn när jag går på toa och toan ligger i anslutning till köket där det är ett köksfönster! så man ser på samma gång in på toan och på köket..

2009-03-05 @ 16:58:04
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: Hullan

Men du kollar väl inte på Antikrundan PÅ RIKTIGT?

2009-03-06 @ 17:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0