ny hemstad, nytt liv?

jaha, då har man flyttat hemifrån då. det är egentligen värsta grejen för mig men jag har inte riktigt hunnit inse vad det är som hänt än..

hursomhelst så har mina två första dagar här varit trevliga. särskilt idag.
promenerade till skolan, tog cirka en halvtimma eftersom jag gjorde ett par dåliga vägval. man borde kunna klara av att gå på 20 min.. väl där så letade jag reda på mina faddrar och så. det var trevliga männiksor allihopa och jag träffade ävën några av mina nya klasskompisar :) sen byggde vi en lådbil inför lördagens lådbilsrejs.. det blev riktigt bra och jag var en hejare på att såga!

sen gick jag och tre av mina nya klasskamrater anna, karin och karin samt faddern anders(som jag känner pyttelite sen tidigare) och åt lunch i haga, vegetarisk buffé och det var helt ok!
när vi hade ätit klart så promenerade vi tillbaka till skolan och jag tog spårvagnen vid haga kyrka och åkte till brunnsparken där jag fick byta och ta bussen som går upp till mig. jag har verkligen börjat lära mig alla spårvagnar och bussar nu! ;) sen när jag kom hem gick jag över till fysiken för att utnyttja mitt gratispass där. hoppade på pilates och det var verkligen nåt nytt. det var jobbigt på ett så konstigt vis. särskilt för ryggen och magen.. i en timma höll det på och sen var jag riktigt trött.

imorn är det förfest i gamlestan hemma hos ett par av faddrarna. sen är det dam- och herrmiddag till vilket jag inte fått biljetter.. men jag är inte ensam så vi som inte har fått biljetter dit ska ha en egen middag för att sedan ansluta till den genmensamma efterfesten på handelshögskolans pub!
så jag hoppas på en trevlig kväll imorgon och nu är det dags att sova..



"och skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig..."

flyttdags!

och ångest upp över öronen. blä!

det var så jobbigt på träningen igår. först en fint pass med min bästa hanna och sen fick jag paket av emil och niklas och det där albumet av rebecka. hade kunnat börja tjuta närsomhelst..

en ny tid i mitt liv börjar och jag vet inte riktigt om jag är redo? men jag ska ge allt jag har och göra vad jag kan för att fixa det här :)


klockan 11:44 går tåget till göteborg och den här gången har jag inget biljett hem..




och det känns som hela världen sjunger;
"är det verkligen du?"

hej göteborg!

nu är jag i min nya hemstad göteborg på lite snabbesök. åker hem igen på torsdag. imorn har jag registering på skolan och det ska bli skoj! kanske träffar man några av sina blivande klasskamrater? :)

jag och hannes åkte hit vid tolv.. sen kom ryno och hämtade oss och vi åkte och kollade på hannes lägenhet. slutsats: den är finare än min men ligger på ett sämre ställe, men han har en grym utsikt! sen for vi vidare hem till ryno och han bor verkligen lyxigt.. inte så konstigt med tanke på att det är frölunda som fixat det. sen gick jag och hannes hem till mig från ryno. det är en vääääldigt lång backe upp till mig. väl hos mig så kollade vi runt lite och jag lämnade lite packning. sen tog vi bussen till korsvägen och gick av där för att handla lite mat.. sen åkte vi spårvagn till centralen där jag gick av och hannes for hem till sig..

så nu har jag gått runt på stan lite och så. mysigt.. väntar nu på pendeltåget hem till morbrors hus. ska sova där i natt och hälsa på kusinerna lite!

stötte på daniel gilberg förut. det var trevligt. han frågade hur allt var med mig och om jag hade flyttat in än.. imorn ska jag och mick till henriksberg där håkans kompband spelar. ska bli skojigt. gilbert skulle vart med där men hade för mycket annat att göra men han skulle också dit och kolla imorn så vi ses säkert imorn. kul!
daniel lemma är gästartist så det kan nog bli riktigt bra!


aja, dags för mig att gå ut på perrongen!


jag gillar göteborg, känns som om det kommer bli bra att bo här!

såå, känn ingen sorg för mig göteborg! :P





ta mig till kärlek, ta mig till dans
ge mig nåt som tar mig någonstans..

i ain't got the heart,

igår var det winnerbäck i brunnsparken i örebro. riktigt, riktigt jättebra konsert! man bara njöt mest hela tiden. var där med det trevliga sällskapet emil och rebecka plus emils syster och oscar och bröderna attås som vi träffade på därinne. då och då fick jag och rebecka små glädjeryck och hoppade fram i folkmassan och dansade och sjöng jättehögt :) elden var en riktigt höjdare, och söndermarken! och massa andra. men mest glad blev jag när han spelade min absoluta favorit, inte för kärleks skull. ååhh så fint det var!


den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat..


annars bestod kvällen av en massa möten, möten med olika personer. möten som gjorde en superglad, sådana man hade kunnat skippa, möten som gjorde att hjärtat fick sig ett slag och ett möte som gjorde att en tung sten släpptes från mitt hjärta. det har gått så lång tid men ändå kändes allt som förr.. jag vet inte om det är positivt eller negativt men hursomhelst kändes det bra.


nu i eftermiddag och ikväll har jag varit på bröllop, jag och rebcka jobbade ihop lite pengar genom att servera och så. det blev en trevlig kväll med lite nygamla bekantskaper. det var en härlig stämning, alla var glada och dansade och sjöng och erica var så vacker. jag fick en känsla av ensamhet inombords, kärlek är underbart att uppleva men inte att se på utifrån. så är det.  det skär i hjärtat på nåt sätt..


nu är det sovdags för imorn är det tävling i degerfors, tur att livet har sina ljusglimtar..




jag känner efter om det här är att vara fri, om det här är ett liv med mening i..


där elden falnar men fortfarande glöder

nu är min andra resa till stockholm över. känns konstigt, jättekonsigt.
tror inte att man kan bli mer förvirrad.. (och samtidigt så glad)

har upplevt hundra olika känslor nu på två dagar.. helt sjukt.



love of mine, someday you will die but i'll be close behind, i follow you into the dark..



nu har jag en hektiskt helg framför mig. massa jobb, winnerbäck, bröllop och tävling :)



i want to live where soul meets body

everyday is like sunday

have you ever had that feeling that no one really knows what it's all about..
and when you try to tell them they all got things to do tonight





allt har fått ett annat ljus,


det här har varit en bra helg. u10 var en härlig natt/morgon. massa hejande, inget sovande och massa härliga människor. precis som det ska vara. bra gjort av lagen med, även fast det blev ett lite trist slut för tjejerna. det var riktigt svårt att somna på kvällen vid nio-tio. men vi skulle ju upp vid två så lite sömn skulle ju vara behövligt. men det gick inge vidare. delade tält med tomas och håkan och dom var stördare än vanligt! :) men jag gillar dom. skönare och bättre tränare finns inte. jag gav upp det där med att försöka sova ett tag och gick ut ur tältet för att se om det var fler än jag med samma problem. och mycket rikigt. där satt ivan och den nye schweizaren. så vi satt och pratade lite.. sen gick jag på toa med martin som vaknat och var nervös inför sitt lopp innan jag gick tillbaka in i tältet. det visade sig då att ingen därinne hade somnat än. det slutade med att vi sov mellan 01-02, men det räckte för att vi skulle vara vakna och pigga under hela tävlingen.

igår var det slappt hela dagen sen jag hade kommit hem. tog mig upp till sommarsugan sen på eftermiddagen och lekte lite med kusinerna och umgicks med min morbror. åke han är riktigt bra han. känns så skönt att ha han, malin och sötisarna lova och olle i göteborg. malin kom hem från 43-kaveln vid nio så jag var stannade tills dess och åkte hem vid tio. gick och la mig och somande på en gång och sov cirka 12 välbehövliga timmar.
idag har jag varit vid stugan heeela dagen. massa sol och nu är jag röd, mindre bra men det var skönt!


ikväll har det lagats mat. lasagne blev det och den gjorde succé här hemma på korsbergsgatan. inte illa av mig :)


imorn är det jobb på kvällen så jag ska nog gå upp tidigt och träna innan det blir för varmt, blev lite dåligt med träning förra veckan så den här veckan är det dags att ta tag i det igen..

sen på onsdag är det stockholm som gäller. ska bli fint och spännande.. :)



winnerbäck - nästan perfekt




jag vill se dom där skyarna igen,




san francisco

jag är jättejättetrött. låååång dag på jobbig och den var slitsam. fick göra allt möjligt svårt och konsigt.
meen nu är den slut och imorn jobbar jag 9-15 sen är det helg! åker till skövde och u10 imorn och kommer hem på lördag. ska bli jättespännade att kolla på tävlingen. heja heja tisaren!

jag, ivan och daniel är supportes, riktigt bra! :)



nej nu ska jag sova, mitt huvud känns som 100kg just nu plus att jag har ont i nacken.

puss



deat cab for cutie - i follow you into the dark

this years love,

got this feeling down deep in my heart that i just can't loose..










stuck on you..

RSS 2.0