och jag kan inte fånga dig och du kan inte fånga mig..

du gick sakta nerför gatan
och det mörknade och blev kallt
men jag hade din värme kvar i ryggen
och jag såg dig överallt
det var så det vardagens uppdatering,

kom hem för en timma sen, helt utsvulten och skakig. inte ätit nåt ordentligt på hela dagen. det är inte att rekommendera att gå upp kl 8.20 när föreläsningen börjar 9.00..
det var gadden på handels idag så efter föreläsningen gick jag runt med daniel, erika, jenny och linn och fick massa gratis godis, pennor och andra trevliga saker.

efter det satte jag mig på handels och läste till halv sju. blir så förbannat trött på den här tentan. bestämde mig igår för att inte plugga mer på den, den fick inte dra ner mitt humör och ta mer av min energi. men jag kan bara inte låta bli att läsa. jag är knäpp. och ska jag vara ärlig så kändes det endå rätt okej när jag läste idag, men det är säkert bara nån dum inbillning. och tro det eller ej, men hemköpskillen var där idag med. men idag satt vi långt ifrån varandra.. men jag tyckte mig kunna urskilja ett litet leende mot mig!
det finns hopp för mänskligheten!

åh. ikväll skulle folk till underbara jazzhuset och se på almedals spelning. jag vill också! men mitt samvete skulle må för dåligt av att jag var ute och roade mig när jag hade en tenta att tänka på.. om man ändå inte skulle vara så duktig hela tiden, vad skönt det vore! man får ju ändå inget för det.

imorn ska alla ut och äta för att fira att elin har fyllt år! trevligt, trevligt. sen ska nog folk vidare att roa sig men nej, inte jag. tentan på lördag kan gå och dö.

meeen på söndag blir det tåg till stockholm. jag och evelina ska spela in musikvideo. som vanligt gör vi två knäppa och galna saker tillsammans fast jag har inte upplevt så mycket roligt med någon som jag gjort med henne. hon hoppar på när tåget passerar i hallsberg!

det är med lite blandade känslor jag återvänder till stockholm efter den sommar som var. dom dagarna  var några av sommarens bästa men jag har aldrig känt mig så omtumlad och förvirrad men samtidigt så levande som då. tunnelbanan, ropsten, centralen, lidingö, djurgårn, söder, långholmen, .. allt det där får mig att tänka tillbaka på den tiden. en liten bit av mig är fortfarande kvar där.


du gick sakta nerför gatan
vi hade inte bråttom hem
och jag vände mig om ibland
för att få en skymt av dig igen
det var så det var

som om stämningen fanns kvar
när mörkret lagt sig dunkelt över stan
som en känsla i förvar
som i trans blev jag harmonisk och human
du var mitt hem och min oas
du gav mig gåtorna tillbaks
du gjorde mig lycklig och förvånaddet är mycket jag saknar. vill tillbaka till i somras och peace&love festivalen med rebecka och evelina. världens bästa två dagar som avslutades med en hejdundrande efterfest men i princip hela sveriges artistelit. då fanns det inga bekymmer, vi bara gjorde vad vi kände för och levde livet! det var första gången jag träffade kristian också.
en annan galen kväll var den i mitten på mars i västerås. efter en underbar spelning med håkan hamnade jag och evelina på en schalgerbar tillsammans med bandet. en helt knäpp men ack en så underbar natt!

17303-39
håkan och jag,  den här stunden i resten av mitt liv..


jag fick mail av timo idag! hans trevliga lilla text gjorde den här dagen lite bättre! vill inte missa när han spelar på trädgårn i december..alla drömmer om fåglar,
även du även jag
men plötsligt hamnar man väl under en spårvagn
för vasastan är som chinatown

förresten så ha jag det så himla fint här hemma hos mig nu. värsta mysigt (och rent)! :P
som om stämningen fanns kvar..

just this feeling is enough to make me stay,

tenta på lördag 9-14! skit!
det får gå som det går.. det är inte hela världen och göra om den sen i augusti. jag blir inte så besviken om jag inte klarar den men det vore ju riktigt skönt om man gjorde det.

du är mig blommor, sol, explosion och kapitulation..
men det betyder ingenting..


idag har vi föreläsning på botaniska 13-16.. det är dåligt för kl 13.30 så föreläser filip och fredrik så vi missar det! efter föreläsningens slut ska jag till biblioteket och läsa.. inte jättekul men igår hamnade jag bredvid hemköpskillen när jag läste vilket gjorde det tråkiga lite roligare..

men det finns positiva saker också.

MAMMA kommer och hälsar på nästa fredag! underbart.. vi ska göra massa mysigt.


och efter tentan på lördag ska jag förmodligen följa med kristian o se hans spelning i stenungsund! han ville jag skulle komma och kan blir roligt.. sen ska han få sin växt också. han sa att jag ju kunde ha fest för min tenta med dom på bussen dit, haha..
17303-38

jag tycker om kristian, han är snäll och rar och får mig på bra humör!jaaha, nu är spenatsoppan snart klar så jag ska äta..
nej, det betyder ingenting..


du är som jag när du dansar,

ÅH! bara hannes kan göra en så glad en kväll som denna!


Hannes säger:
letar du lite efter en pojkvän nu eller?

liza, säger:
nej. egentligen inte

Hannes säger:
bra.. tycker inte att du ska behöva leta

liza, säger:
inte..?

Hannes säger:
nä.. du är en sån tjej som killarna ska få jobba lite för. dom måste ju förstå hur bra tjej du är

liza, säger:
åh. tack. du är bäst hannes.

Hannes säger:
nää, men jag vet hur fin du är, skulle nästan bli knäckt om du blev tillsammans med ett pucko
jenny är också en räddare i nöden. hon är så bra. den bästa i hela göteborg typ! :) en så bra vän!


det är bara minnen för livet,

det är nåt med dina ögon,
dom skrämmer mig så


klockan är över 22 och jag borde verkligen sova tidigt ikväll. det borde jag alltid. igår var jag uppe till straxt efter 02 och pluggade kemi. skolan tar kål på mig. tur att man hinner med så mycket roligt också.. annars skulle det aldrig funka!

när det är mitten av november såhär får jag alltid någon slags depression. lyssnar på kent och tycker att allt är grått och trist. idag trodde jag att jag skulle regna bort när jag cyklade hem också..
jag önskar att jag kunde få vrida tillbaka tiden 10 år. få träffa dig igen och skratta och vara lycklig. jag vill att nån ska krama om mig på det sättet som bara du gjorde. fan att du ska vara borta!

av flera olika anledningar var den här helgen som var dömd att bli en depphelg. men det visade sig bli en riktigt trevlig helg istället.. började bra i fredags med att jag fick veta att jag klarade tentan, vilket lättnad! hade bestämt mig för att ha en lugn och skön fredagskväll vilket jag också hade.. den var välbehövlig.

på lördagen så började jag och erika dagen med en promenad. sen åkte vi med linn och karolina och handlade mat inför tacksittningen som vi har för faddrarna på torsdag. det var en trevlig liten utflykt som gjorde mig på rätt bra humör. så fina tjejer det där :)

på kvällen var det förfest hos andrea och sen gick vi vidare till respekt. helt okej men jag var trött och gick hem rätt tidigt tillsammans med nina, hon är så rar den tjejen!
igår var jag oh erika ute och gick en riktig söndagspromenad. så himla fint väder, en helt underbar promenad på över två timmar!


efter dagens föreläsning så pluggade jag i bibioteket. försöker få in den där himla kemin.. det hände en kul sak på biblioteket förresten. jag såg hemköpskillen (lång historia från i somras)! haha. jag försökte lite diskret få hans uppmärksamhet men det lyckades inte så bra.. men jag hann dock uppfatta att han läste någon slags politik. men bara det faktum att han går på min skola är ju hur bra som helst. chansen att se honom igen finns alltså :)

 
på lördag ska jag till hallsberg, det är fest med ica på kvällen och det vill jag faktiskt inte missa. ska bli roligt och umgås lite med allt härligt folk! åker nog tillbaka hit till göteborg redan på söndagen för jag måste plugga. har tenta 25e nov och sen 8e dec.. kuuuul! :/

åh förresten så får jag besök av hanna 2-4 dec! ska bli så himla kul! det är den helgen erikas kollektiv har husfest så det ska bli roligt att ta med henne dit! och helgen efter det kommer emil och rebecka och hälsar på. mys!


jag behövde en hundradels sekund,
nu när jag tagit beslutet är jag lugn.

visioner i mitt huvud är du ler
aja, nu ska jag diska, duscha, plugga.. undra vilket jag ska börja med?


ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har
kom nu jag är kronisk låg..

RSS 2.0