you can't help me now

du lärde mig att fullständigt försvinna,
in i dina tankar, i ditt huvud står jag fri


det är verkligen höst här i göteborg nu. och det är vackert! i eftermiddag har solen lyst och det har varit underbart. gick en sväng i haga och linné med elin och erika. mycket trevligt.. sen fikade vi, för att fira helgen.

om en timma ska vi träffas alla tjejer nere vid vasaplatsen och sätta oss och dricka lite drinkar och annat mysigt. jag har inte duschat än och jag orkar inte skynda mig.. får helt enkelt komma lite sent..

jag har inte varit hemma i hallsberg mer än två gånger sen jag flyttade.. varav en av gångerna bara var en jättenabbis. visst längtar jag hem, till alla vänner på orienteringen, helene, evaliisa, martina och MAMMA! jag saknar min mamma! tror jag ska hem ett par dagar nästa vecka när vi har lite paus mellan alla delkurser.

det känns som jag hittat rätt här i göteborg. underbart men samtidigt sorligt, jag trodde alltid att hallsberg skulle det vara "hemma". men nu har jag två hem. göteborg är så himla bra. jag har fått världens finaste vänner, helt underbara!

i tisdags var jag och tränade med majorna i skatås! jätteroligt och så skönt att få komma jut i skogen lite.. imorn kommer åke och malin hit med lova. jag ska vara lite barnvakt. vi ska gå på stan lite och sen kanske se nån bio om det gå nån :) mysigt. lova är världens bästa kusin. och världens coolaste sexåring!

nehej, nu ska jag väl duscha och göra mig lite fin inför kvällen.precis som du,

det är som att natten här har sett allting och stilla sjunger med,

please turn out the lights,
and i follow you tonight


en seg och trevlig lördag.
festen hos karin igår var mycket trevligt. allt var så himla roligt.
trevligt folk, trevlig stämning, trevliga samtalsämnen.

jag skulle ta det lugnt och ta mig hem tidigt eftersom jag skulle plugga duktigt idag. men nånting hände.. det var alla dessa wasabiärtor och linns vita vin :) men det är jag rätt glad för. blev en kväll med mycket skratt och sen fint sällskap hem av karolina.
har hittat så många fina vänner. det är helt underbart!


det var så mörkt den kvällen jag gick hem. jag hade hoppats på något, hoppats på något..


nu ikväll har jag varit inne hos elin. vi lagade supergod mat och kollade på säkert tio vänneravsnitt! trevligt.
imorn ska jag upp tidigt och ta mig till skolan o plugga. idag var jag där vid två och skulle vara duktig och läsa. träffade karolina och jenny utanför och vi började studierna med varsin latte i solen i hagaparken. där fastnade vi i över en timma och njöt i solskenet och pratade om gårdagens äventyr och massa annat som är viktigare än tentaplugg. haha.

den totala effektiva studietiden blev alldeles för kort men imorn är det plugga plugga som gäller hela dagen! på onsdag är det dags för tenta nummer två och jag hoppas att det kommer gå bra. har fortfarande inte fått veta resultatet på den förra.. vi kommer antagligen få veta det å onsdag. snacka om jobbigt om man inte klarat den första och så gå in och skriva nästa med det i bakhuvudet. nej tack!
efter tentan på onsdag är det förhoppningsvis hem och ta et lite lugnt och andas ett tag innan vi ska ner till skolan igen. men då är målet handelspuben och tentafest! tjo!

nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite om sveriges miljölagar och annat intressant tills jag somnar!

musiken rullar,
dom har glömt allt dom saknar på dan
och du, du är mitt UPPE i livettell me if there's something i can't do

a heart and a hand and the love for a band,

have you ever had that feeling that no one really knows what you're all about?


jag är sjukt trött. vet inte om det beror på sömnbrist eller att jag och erika styrketränade ikväll. antagligen en blandning.
varit en trevlig dag. rolig föreläsning i juridik med en förläsare som var överengagerad i ämnet, haha. sen gick vi och fikade i haga.. vi var massa från klassen. jättemysigt. tog upp nästan hela stället. vi bjöd linn på en kanelbulle och en latte eftersom det är hennes födelsedag idag. alla andra åt också kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag också. tänk den som får fylla år på kanelbullens dag.. haha

elin och jag bokade tvätttid tills imorn när vi kom hem idag. elin är världens bästa granne! vi skulle egentligen lika gärna kunna dela lägenhet, haha. nej men det känns jätteskönt att ha henne här bredvid. vi har roligt ihop. har varit inne hos henne nu ikväll och druckit te och kollat på "bonde söker fru"  (helt sjukt program!) och "top model".

kommer med allra största säkerhet ha träningsvärk imorn. jag brukar verkligen inte styrketräna, särskilt inte armarna. dom är klenare än klenast. men erika och jag hade det trevligt. hon var min personliga coach. jag gillar fysiken, det är ett bra ställe! imorn bitti kaaanske det är yoga med linn och elin. men det är tveksamt.


dont you know that's the crazy little things that tear us apart?


på fredag åker jag hem till kära hallsberg. ska bli mys och träffa mamma.. hon ringde idag(som varje dag) och frågade vad jag ville äta när jag kom hem. min mamma är den bästa som finns. hon ska få en bamsekram på fredag. tidigt på lördag bär det av mot stockholm och 25manna. en av årets höjdpunkter. dock är jag petad från laget och med som första reserv. drygt! men det kommer bli trevligt ändå. ska sitta o busa och lyssna på musik med rebecka på bussresan dit, lika good old times. rebecka saknas mycket!

efter tävlingen är det 25manna festen. kommer bli roligt! ska bo med hanna och johan inne i centrum och på söndagen ska vi gå lite på stan och ha det allmänt trevligt.jahaaa.. om två veckor är det dags för tenta nummer två. har läst oförskämt lite. men det ska nog ordna sig. detta känns lite lättare än det förra iaf. vill ha tillbaka tentan vi gjorde i onsdags nu så man vet om man behöver göra den igen..

häng kvar lite till,
jag lovar dig jag kan glömma
och för din lögn göra mig blindigår var jag på hockey och hejade på ryno tillsammans med hannes, claes och jenny. det var mycket trevligt och johan var jätteduktig. claes och hannes har förövrigt lovat att följa med mig på pilates nästa vecka. DET kan bli en upplevlse. haha.


nej, nu ska jag sova. ögonlocken är såhääär tunga (ungefär lika tunga som på profilinformationen idag)


ska förresten kanske träffa den okände och mystiske trumpetaren imorgon. men det återstår att se. än så länge har han uppträtt ytterst underligt.


 killen, du borde ta och räkna till tio och tagga ner


RSS 2.0