blow him back into my arms

och jag gick ner mig på klubben, på magasinsgatan..


nej, så illa var det inte.

är hemma efter en lång dag. tenta 13.30-18.30 och jag satt heeela tiden ut. 5 timmar är mycket! fick ihop 17 sidor med varierande mängd text. jag kunde långt ifrån alla frågor men jag skrev massa annat som svar. får hoppas att föreläsarna som rättar är snälla och ger mig nåt poäng här och där för att jag iallafall försökte. det sista jag vill att göra om den här tentan! blä!

efter tentan samlades klassen på handelspuben där vi åt och drack. mycket trevligt! elin i klassen frågade var jag bodde någonstans för hon hade sett mig vid gibraltargatan sa hon. jag svarade att där bodde jag och hon sa
"va? jag med! jag flyttade in i helgen! vilket hus bor du i?"
"82:an"
"va? jag med! vilken våning??"
"ett!"
"jag med!! vilket nummer??"
"17!"
"va?? jag bor på 18!!"

haha, det var dagens bästa. jag och elin bor vägg i vägg. hur bra är inte det? så nu kan vi ta sällskap till och från skolan, hem från fester och massa sånt bra. tur att hon är en sån trevlig prick också

efter att vi hade varit på handelspuben några timmar var det dags att dra vidare. var inte så pigg på det först.. hade ont i huvudet och var rätt seg sen tentan och all stress man känt inför den. meen de tjatade och jag hängde på! vi begav oss till magasinsgatan och uppåt framåt. trevligt ställe, mycket folk och allt sånt. träffade daniel gilbert därinne och han var lika trevlig, mysig och kramig som vanligt. härlig kille det där!

efter en white russian o lite mingel därinne sa jag och elin adjö till klasskompisarna och cyklade hem genom göteborgsnatten. jätteskönt att ha nån att ta sällskap hem med. jag visade henne min bästa genväg och vi kom hem fort, utan problem.. förutom att elin var uppe i en rabatt och cyklade lite. haha.. en drink för mycket kanske?

nu sitter jag här och ska sova. är så glad över att tentan är gjord (hoppas bara man slipper göra om den). längtar till helgen. ska ha en riktigt mysig helg.. men innan det är fredag är det torsdag och då är det kursintroduktion på nya delkursen.. ingen rast, ingen ro. sen ska jag till morbror och kusinerna och vara barnvakt. åke skulle flyga till stockholm på jobb och malin hade möten och grejer till 22. så jag ska mata och lägga barnen och säkert läsa 100 godnattsagor. hoho. men jag är rätt bra på det har jag fått höra! åke ringde förut idag och sa att dom hade lagat massa god mat som jag kunde äta där imorn.
åh, det är precis så det ska vara.

förresten så upptäckte jag och karin en väldans festlig grej ikväll. så det kan gå. haha.. tur att inte anders dök upp på puben ikväll för då hade han fått det hett om öronen..





du och ditt hjärta och min dramatik




rockenroll dör aldrig i dig!

en helt galen helg. från början till slut.
evelina har varit på besök och det har hänt konstiga grejer mest hela tiden.
lite sömn och mycket bus!

håkan i fredags var kanon och lördagen var nästan lika bra och lördagsnatten var ett äventyr..



nu är det jag och skolboken fram tills på onsdag.



imorn smäller det, big time!

vart du vill så fort du kan!


imorn kommer evelina! ska bli jätteroligt! på kvällen är det håkan på liseberg som gäller.. kommer bli grymt och jag kommer vara lika uppsnärjd i det blå som alltid! åh, jag mår aldrig så bra som på håkanspelningar.
det är bäst att se han här i göteborg, det känns mest äkta på nåt sätt! blir hans sista spelning på väldigt länge nu så det kommer vara en underbar känsla imorn..

evelina kommer med tåget vid 16.. sen ska vi hem till mig och fixa lite innan vi drar oss ner mot liseberg och håkan.. sen efter det vet man aldrig vad som kan hända. det har ju hänt förr men som vanligt så hoppas vi inte på för mycket! haha.. bestämde ju iof med stefan och finn i somras att det skulle bli efterfest i min lägenhet efter den här konserten men vad jag har hört så vankas det stort party imorn efter konserterns slut!

på lördag ska vi väl gå på stan.. det kan bli trevligt. på kvällen vet jag inte vad vi ska ut på för äventyr men nåt roligt blir det. skulle höra av mig till kristian om vi ville gå på fest med honom.. aja, det återstår att se.


skyll dig själv du varnades från första kyss


idag har jag varit mycket flitig. pluggat från 9-21. vet egentligen inte om jag är klokare för det.. men man kan ju hoppas. är riktigt nervös inför tentan på onsdag. jag ska göra mitt allra bästa för att klara den. så det så.



jag har aldrig känt mig så uppsärjd i det blå

17303-5

vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet
eller bli som gatorna, våren och vintern
- dom som går runt tills dom försvinner






nej nu är det sovdags efter två nätter med väldigt lite sömn!





jag drömmer mig bort till sång och musik,
till diskot och kärlek



hur kan nåt så nära vara så långt bort?

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det..


åter i göteborg efter en helg nere i skåne.
så underbart att få träffa alla igen. när jag träffade rebecka och fick krama henne kändes allt så bra. och att träffa jossan, lilian, malin, henke, ivan, pelle, emil, martin och alla. jättejättebra! vi har suttit uppe om kvällarna och spelat poker, pratat, skrattat och bara haft det mysigt..
känns så fel att ha dom så långt borta. fan.

jag vet inte om jag var redo för att flytta. har ingen nära vän här men som tur är har jag lärt känna endel i klassen som har potential att bli det. känns som om jag har hjärtat i hallsberg och lite på ett annat ställe också. jag vet inte, det kanske är såhär det känns att bli vuxen? vet i sjutton om jag gillar det alltså..

det här är höstens sämsta söndag, helt klart.
jag har gjort två fruktansvärt dåliga sm-lopp i helgen och jag funderar starkt på att lägga ner det här med orientering. fast det skulle aldrig funka det heller.. det vet jag,

sen var det trevligt att träffa han igen. det var ett tag sen sist. på ett sätt är mycket förändras men ändå inte. jag kände mig fortfarande likadan innerst inne men det är så mycket som har hänt sen dess.

var ska man göra av sina känslor?




jag känner efter om det här är att vara fri, om det här är ett liv med nån mening i.

there's a lot of things to do befor you die..

det är jag som är viljan och vinden och inget rör mig..



stressig dag, minst sagt.
föreläsning 9-12 i botaniska sen måste jag fort till spårvagnen och ta mig till brunnsparken och in i nordstan och rösta.. sen vidare till stationen och tåget mot jönköping som går 13.02
det gäller att vara effektiv.
väl i jönköping blir jag upphämtad av käre håkan carlsson och så bär det av mot skåne och SM.

på fredag är det medel-kval, lördag final och söndag är det stafett. är nervös för stafetten, men det känns bra att jag ska få köra sista iallafall. 6km tjohoo...


igår var det den segaste dagen i världshistorien. först hade vi biblioteksinfomation på morgonen som var obligatorisk.. sen vidare till geovetarcentrum där vi åt lunch och hade det trevligt! men sen hade vi föreläsning med sten karlsson i drygt 4 timmar. han är fysiker och jag höll seriöst på att somna både en och två gånger.. jag fattar aldrig mycket av det han babblar om men igår var det helhemskt. som tur är är jag inte ensam om att tycka det.. idag ska vi ha en ny föreläsare och den verkade riktigt rolig!


vad händer annars?
på tisdag ska jag linn och kanske karin och se kristian anttila i konserthuset. kan blir riktigt bra och jag har  t o m fått önskat en låt :) sen är det plugg plugg plugg resten av veckan tills på freeeedag för då kommer evelina! ska bli härligt med lite besök. på fredagkvällen spelar håkan på lisberg och vem vet vad som händer efter det? på lördag ska vi gå på stan och sen hitta på nåt spännande på kvällen..

och nästa onsdag har vi tenta. blä. jag måste måste måste klara den!



det är det enda som finns kvar, sen allt blev fel


nu ska jag packa ner det sista och gå ut till bussen, kliva av vid annedalskyrkan och sen gå sista biten till botaniska. så fint väder ute! sommaren ät tillbaka!



a monkey needs to dance, so do YOU

i think i need a new heart,

september är här. höst höst höst.
jag gillar höst, det är mysigt. fast jag ogillar vintern.

sitter här med en kopp te och lyssnar på natt-sm.. spännande och nyss kom johan in i ledningen. heja johan! jag tycker om johan :)

annars trivs jag toppenbra i göteborg! allt är väldigt bra och jag har fått många nya vänner. linn och jag har hittat varandra, hon är en toppentjej och vi har många gemensamma intressen. hon är en gammal orienterare med finfina sm-medaljer på meritlistan. ska försöka få med henne på lite träning med chalmers ol kanske..
idag satt hon, jag och karin kvar i biblioteket på botaniska och skulle plugga och vara flitiga men det gick sådär. men trevligt hade vi!

sen idag har jag varit ute o sprungit, långt faktiskt.. hann ända in i mölndal innan jag kom på att det var dags att vända! men det var en väldigt fin kväll här i göteborg. tycker om staden mer och mer!

aja, på torsdag är det dags att resa mot skåne och SM. på fredag springer jag medeldistanskval och det ska bli kul även om jag är i en dålig form! ska bli jätteskönt och träffa alla man saknat, rebecka rebecka rebecka! sen på söndagen är det staffeten och jag kommer få köra sista sträckan i andralaget, som är ett BRA andralag. hjälp!


neheej, nu ska jag lyssna vidare och hålla tummarna för johan, ivan, rebecka och de andra! sen ska jag väl läsa lite också. jag erkänner att det är sjukt jobbigt att plugga på universitet, men samtidigt så himla roligt! dock känns tentan om två veckor väldigt tung.. 550 sidor å engelska om miljövetenskap.. hua!


open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me








jag tror att jag är i mitten av en hurricane

RSS 2.0