här ibland ruinerna ska vi bygga nånting större

idag har ja haft mitt första uppträdande med kören. det var roligt! gick nog ganska bra med tror jag, kändes så. vi fick ju applåder  :) har varit ute hela dagen idag, och hela dagen igår och i måndags. det är sommar i göteborg!

sitter och sliter med grupparbetet nu, ska bli skönt och bli av med det på fredag.. fast det har varit roligt, och lärorikt!
jag är så trött! orkar inte skriva.. blä! snart är det påsk också, vi har påsklov i tre dagar, väääldigt generöst! då ska jag nog åka hem och äta lite av mammas mat! sen är det april och då kommer min kära syster hem. det blir fint det..

nej, dags att skriva klart så man får sova nångång. sova bör man annars dör man..


pusshej.




du är ett glashus och jag en sten,

men det är du som försöker se genom mig



vi satt på gräset som växte i takt med himlen

det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så


så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna


för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
men allt det här
vänder sig in i mig




en av de bästa helgerna på länge är nu slut.
och jag njuter av att våren är här på riktigt!

det är okej om du vill dansa, bara du gör det med mig

image46



hemkommen från jazzhuset och spelning med kusowsky.
väldans bra band det där måste jag säga.. och med en sångare charmig som ingen annan ;)




nu ska jag skriva lite om konstitutionen tills grupparbetet. blir nog en lång fredag i skolan.. men jag ahr hamnat i en grym grupp så det är roligt. träffat på ett par riktigt härliga personer!
sen på kvällen blir det pustervik och mer bra musik: måns jälevik!


heartbeats

huvudet gör ont.

skulle vilja vara någon helt annanstans nu.

ett ställe som vore fint att vara på nu är hos den personen som får mig att må allra bäst, som får mig alldeles varm och glad! det finns egentligen inte en enda anledning till att tveka... så varför göra det?
, det är bara att följa sitt hjärta. jag förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt?
det är som det är! och det ä något som är alldels för bra för att kasta bort. skulle aldrig kunna förlåta mig själv.

jag har aldrig träffat nån som får mig att känna såhär!


"jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
men jag känner nåt, jag är så gott som förtrollad"


<3


sen du var här har allting blivit större

som om stämningen fanns kvar,


image44


det var den första riktiga vårdagen i måndags! solen värmde verkligen och vi satt ute i solen på lunchen och bara njöt! sen hoppade vi över eftermiddagsföreläsningen om sveriges grundlagsutveckling och gick på promenad. jag, andrea, erika och karolina.. vi gick längs andra långgatan, linnégatan och sen till slottsskogen där vi slog oss ner.
årets första glass inhandlades också, ett säkert vårtecken!


jag har haft en lat vecka.. hoppat över lite föreläsningar, inte läst nån kurslitteratur och tagit det allmänt lugnt(men ikväll har jag iallafall både handlat och städat!). vi ska börja med ett grupparbete nu och det känns inte som föreläsningarna är jätterelevanta till det vi sen ska göra..

vi har haft så sjukt mycket att göra enda sen jul så det känns väldigt välbehövligt med en lite lugnare vecka!


igår träffade jag josefin som var besök i stan. det blev en vädligt trevlig eftermiddag.. lite äventyr i majorna och sånt! mer impulser i vardagen! :) sen handlade jag en väska också. en väldigt fin, och röd..



sen efter det åkte jag hem och sen iväg på nya äventyr, väldigt trevligt.. fast på ett helt annat sätt :)



jag vill bara gå hem med dig,
innan eftertänksamheten har raserat hela natten



imorgon börjar vi åtta. känns inte som att det är så stor risk att jag är där då. kanske dyker upp vid nio? sen har vi en lång paus imellan föreläsningarna och då ska vi till egg&milk och fika. mums!


.. och på kvällen händer det grejer! jazzhuset har 30års jubileum så kristian ska spela. och the embassy och family romance. kul med lite kalas, musik och dans såhär mitt i veckan! vi ska vara hos jenny innan s vi kommer i rätt stämning, och det gör man bäst hos jenny!


helgen är helt oplanerad förutom på fredag när vi ska ses och följa andrea och henns framgångar i EM i frankrike! heja heja andrea! hoppas hon skjuter mitt i prick och tar hem guldet.. oj vad stolt jag skulle bli ;)



jag hade din värme kvar i ryggen och jag såg dig överallt..


luften bor i mina steg

6 timmar kvar till inlämning nu och det känns lugnt. har bara lite småsaker kvar att skriva.. nån snygg avslutning och såntdär!

annars började jag dagen med att klara P3:s introtävling! alla låtarna, inte dåligt! det har alltid varit lite av min specialite det där med musiktävlingar.. haha!

borde nog äta frukost men jag orkar inte.. sitter hellre här och skriver på den underbara hemtentan..

när tentan är inlämnad ska vi gå till nåt ställe på andra långgatan och träffa lite folk från klassen och fira att tentan är gjord, eller nåt.. men jag blir inte så långvarig där för kl 18.45 kommer min bästa eva-liisa med tåget! tjoho! ska bli skönt att ha henne här. vi ska ta det lugnt och bara göra ingenting.. gå på stan, fika, åka ut till saltholmen om solen skiner. och imorn kväll ska vi kanske till handelspuben, var nåt på gång där och många från klassenn skulle vara där.

jaa, så då var den helgen planerad. kommer nog bli en trevlig och fin helg med en extra fin avslutning på söndag kväll kanske..? :)


nej NU är det nog frukost ändå, känner att jag behöver det..


och så måste jag komma ihåg att hämta mina skor idag... suck!


.. OCH DET ÄR VÅR NU! UNDERBAAART!

en förvandling av ett jag

nu börjar det äntligen gå framåt med hemtentan. det som krävdes var att erika kom hit och gav mig lite inspiration.. vad skulle jag göra utan henne?

den ska vara inlämnad om exakt 27 timmar, jag borde hinna!

annars så är jag lite piggare nu än vad jag varit senaste veckorna. jag kanske håller på att vinna över körtelfeber? usch, vill aldrig mer ha den sjukdomen på besök..

men imorn när tentan är inlämnad är det helg! skönt! eva-liisa kanske kommer ht och hänger med mig över helgen, det hade varit helt underbart.

åh föresten så klarade jag tentan! det är helt otroligt underbart roligt! så skönt! som vi pluggade till den.. och jag tror aldrig jag kommer glömma bort allt jag lärt mig om platon, hobbes, locke, rousseau, mill, dahl och alla andra gubbarna. det är kunskap som har kommit för att stanna! haha!


nej, nu är det snart dags för lite lunchpaus. tänkte avnjuta min lunch framför nya tider. det är kvalitets-tv det! ELLER INTE! hah,



kom, möt mig vid grinden med en melodi


don't know who to blame or trust,

hemtenta och körtelfeber,
vilken underbar vecka..

var hos doktorn igår mellan 15-20, seeeegt. slussades mellan olika sköterskor och provtagningar och läkare. och tillslut fick jag svaret att jag har körtelfeber. blä!
ingen träning på minst fyra veckor och han sa att det kommer ta minst 2-3 månader innan jag känner mig som vanligt igen.. kommer bli galen på att inte få träna! och stunder som den på bilden känns ganska så avlägsna just nu.. (tre år sen i sommar.. helt sjukt hur fort tiden går. skulle ge mycket för att få uppleva den dagen igen..)

image43



förutom sjukdomen är det mesta bra. träffades i haga imorse med karolina, jenny, linn, andrea och amanda för att äta frukost, vilken bra start på dagen! annars kommer veckan mest bestå av att äta, dricka, sova och skriva på hemtentan som ska lämnas in senast fredag kl 16.. intressant men svårt ämne. jaja, det är väl så det ska vara.

nej, åter till skrivandet..



 i never been left, cause i always leave first..

no fun and games for you this friday night

fredag, igen.

denna dag började bra med att vakna vid halv sju och gå upp och sätta på tv:n och sen ligga och titta på skid-stafetten.. mysigt! 

annars är jag sjuk.. eller nåt. doktorn visste inte mycket mer än att jag har nån infektion som gör att jag är helt svullen i alla kötlar runt halsen och i nacken.. inte så roligt. men ingen feber och annars mår jag ju ganska bra :)
idag har vi två föreläsningar, så vi slutar inte förens 15 idag. kan bli en trött fredag!

nej nu ska jag ta mig till bussen, orkar inte gå.. och cykeln har punka.


puss och hej!


RSS 2.0