när ingenting annat finns,

jag är så TRÖÖÖÖÖÖTT PÅ ATT PLUGGA!!

GE MIG JULLOV!

jag känner en sån lättnad när musiken går på igen.

gbg just nu: regnigt, lite blåsigt och kallt. vintern har kommit till västkusten. nu kommer det se ut såhär fram tills mars.. jippi!
en annan sak som verkligen ÄR jippi är att jag klarade den där hemska hemtentan. det var kanske det bästa på länge. så himla skönt. det skapade så mycket ångest, tog så mycket tid och glädje från mig. och den blev godkänt! nu kan inget stoppa mig.. haha. hade seminarium igår på genus och politik. roligt faktiskt. mitt PM som jag skrev och lämnade in blev faktiskt ganska bra.. tror jag.
nu har vi haft gunnar falkemark två föreläsningar och ska ha han två stycken till. gunnar är min favorit, all time! vi hade honom första poängen på a-kursen i våras och jag blev helt fast. han är grym! dock är jag lite rädd inför seminariet vi ska ha med honom om en vecka.. en person med större auktoritet får man leta efter.. haha

igår var en skön dag. efter föreläsningen åkte jag hem och storstädade hela lägenheten och det tar faktiskt längre tid än vad man tror att städa 18kvm.. sen blev det trerätters middag här på gibraltargatan. mums mums.
idag var faktiskt också en skön dag. sovmorgon.  rolig föreläsning 13-15. sen kör-rep med vår alt-stämma.. trevligt och roligt. sen träffade jag petter i vasastan ett par timmar nu ikväll. trevligt trevligt.


imorn föreläsning 10-12. sen luncha med min bästa elin. sen plugg plugg plugg!
förresten, jag missade bonde söker fru ikväll. hemska tid! nu får jag tydligen vänta ändå tills på söndag innan reprisen går.. suck. det var ingen top model ikväll eftersom det var fotboll.. så det missade jag iaf inte. (onsdagar är ju som annars alltid min tv-kväll..)
nej, nu ska det sovas.
- men först - ett vänneravsnitt!

jag undviker så skickligt,
ämnen som leder någonstans..


do you think there's hope for me?

jag är såhääär trött.
satt uppe och skrev klart mitt PM tills fyra inatt. det kändes nyss som vi lämnade in den hemska hemtentan (drygt en vecka sen). har ingen riktig lust att ta tag i nåt men jag är ju tvungen. och lämnar man inte in PM:et i tid i samband med seminariet har man en vecka på sig att lämna in och då ska man skriva ett mycket längre PM. så det vill man ju helst undvika. så med lite drygt tre timmars sömn befann jag mig vid seminariet och babblade om mitt PM och lite annat som dök upp.. och det gick bra. hoppas nu bara att det jag skrev blev lika bra..

sen åt vi lunch och gick en lite promenad i vasastan innan det var föreläsningsdags. miljöpolitik och miljöproblem ur ett genusperspektiv.. hm. vi har lärt oss att männen är skyldiga till miljöproblemen. haha (kanske inte riktigt så, men nåt åt det hållet). nu har jag kollat på bonde söker fru och det kan vara en av veckans höjdpunkter! mycket underhållande. skönt att få släppa all statsvetenskap ur huvudet ibland..

i veckan och helgen händer nog inte mycket kul. plugg såklart (ett seminarium+PM i veckan) sen på fredag ska vi nog ha en liten middag för elin som fyller hela 23 år på måndag! annars blir det slappt.. skönt!
i söndags var jag och njöt av solen (och förfrös vissa kroppsdelar) vid änggårdsbergen. det var så fint!

image154do you think there is hope for me?
the slightest little hope for me?

allting blir precis som man förväntat sig

jaha.
tisdag och en rätt tråkig dag. senaste veckorna har verkligen varit jobbiga. läsa läsa läsa skriva skriva skriva och sen sova. inte så roligt, nej. men igår lämnades den värsta hemtentan någonsin in! sen firade jag och linn med att dra till ikea. det var mysigt. handlade en vädligt fin ljus-slinga med stjärnor. lyser upp min lägenhet så fint! sen passade vi på att handla mat på coop också. bra grejer, som linn säger!

sen var det kör och det var kul som vanligt. lucia och vår julkonsert kommer bli toppen!

idag är en slappdag. introduktion till nya kursen idag. verkar väldigt bra, jobbig men bra. så imorn är det föreläsning och sen ett PM+seminarium som ska in nästa vecka "grön politisk teori i kritisk belysning" spännande va? ;)
elin kommer in sen ikväll för vi ska kolla tv. och inte vad som helst utan det är liza på tv ikväll! kl 20 på ettan gör jag en gedigen insats som statist. äter lite tårta, skålar i champagne, sjuger en grattis-låt och såntdär viktigt!  :)
förresten är jag insöad på billie the vision and the dancers


i cant fall asleep,
thats why i'm here with you tonight

RSS 2.0