stockholmskväll

hejhopp.

nu är jag på lidingö hemma hos lee. här är det trevligt och vi gör oss lite fina, dricker ett glas vin och lyssnar på monica zetterlund. fin kväll!

idag har jag och jossan strosat runt på söder och suttit i solen och nutit av den fantastiska utsikten från vitabergsparken. sen hängde vi hemma hos emerentia i hennes sjukt snygga lägenhet på folkungagatan (och jag fick ett par skor!) sen tog vi tunnelbanan till ropsten och därifrån lidingöbanan hem till lee.



stockholm är fintfintfint!



på väg mot STOCKHOLM!

yes, nu sitter jag på härliga x2000 på väg från ena kusten till den andra.. handledningen gick bra! typ. fast nu börjar verkligen slutspurten och det svara momentet i uppsatsen - samtidigt! men maria tyckte jag var värd två dagars ledigt så nu ska jag njuta av att inte tänka på uppsats i två dagar! att rulla in mot stockholms central är en så härlig känsla. love it. och när jag kommer dit så står jossan och lee och väntar på mig. gud så fint!

ingen vill veta vart du köpt din tröja.

den låten lyssnar jag på idag. det var ett tag sen.. den bra och ger mig lite sommarkänsla!

klockan har just passerat tio och jag är relativt nyanländ till KTB. sisådär en timma senare än vanligt, men jag tvättade imorse så det är en helt okej ursäkt.

igår var en bra dag. bra plugg, trevlig lunch ute i solen med sofia från kören och sen på kvällen var jag hemma hos emma i eriksberg. vi åt fruktsallad, pratade och kollade på skärgårdsdoktorn. emma, fruktsalladen och skärgårdsdoktorn var en perfekt blandning!

det är ingen bra dag idag på KTB. elin är i uppsala, erika i berlin, patrik i umeå och kalle är slö och orkar inte ta sig hit före lunch. det är ju mina ständiga vapendragare här i uppsatsskrivandet.  idag har utrikespolitiska föreningen (som jag är medlem i) en temadag om eu-parlamentsvalet och klockan 18 ikväll är det en paneldebatt på handels med representanter som sitter i parlamentet nu från varje parti. ska bli jätteintressant. jag vill också till bryssel! någongång så.. 

idag vid lunch ska jag skicka in allt jag gjort hittills på uppsatsen till maria. har handledning imornbitti nämligen. hoppas hoppas HOPPAS det går bra. har känts ganska så bra den här veckan. och sen imorn efter handledningen tar jag tåget till el stockholmo! ska bli så härligt och skönt och komma iväg lite. ska hänga med jossan och bara ha det skönt. har saknat henne så mycket!

när jag gick av spårvagnen förut vid hagakyrkan och såg KTB torna upp sig bakom träden så slog det mig hur sjuk vacker byggnad det är jag sitter och pluggar i. jättejättegammalt enormt hus med gigantiskt stora fönster. ingen kan ana vilken ångest som finns innanför väggarna dock.. 

nej nu ska jag vara effektiv.

förresten,

idag fyller min mamma år! hon är det bästa jag har! 

get me away from here,


dagens soundtrack kan man lätt säga. många timmar på KTB idag men om drygt två timmar får jag gå härifrån och över gatan, in på handels och SJUNGA! som vanligt veckans höjpunkt!

belöningen..

belöningen efter nästan fem timmars plugg på biblioteket en söndag är:

en kanna mint-te, gurkstavar, dip.. 

OCH..


ingenting kan ge mig så mycket lugn och sommarkänsla som detta. barndomsminnen, svensk skärgård och massa massa sommar! 
töntigt kanske, men ack så härligt!


vy från ett luftslott.

det är lördag, solen skiner och det är typ sommar i göteborg. 
och vad gör jag? 
jo, sitter på KTB med uppsatsen. sjukt tråkigt en dag som denna. men vad gör man inte. har även skickat in lite praktikansökningar idag, än har jag inte gett upp hoppet.. jag fick faktiskt statistikprogrammet att funka igår. men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla mina siffror.. det tar vi tag i nästa vecka. när jag suttit här inne i ett par timmar är min plan att möta upp elin och äta en glass i solen. sen ikväll ska jag iväg till min morbror och äta middag och umgås med kusiner och sånt. deras utsikt från köksfönstret är den här bilden nedan. huuur fint som helst! skönt att komma bort från stan ibland. 10 minuter med pendeltåget och sen är man där! 


nej. nu ska jag ge den spännande artikeln "dynamic opinion representation" en ärlig chans och se om den platsar i min magnifika uppsats eller ej.

alla talar med varandra



det blev en otrolig trevlig kväll igår! vi övergick dock rätt snabbt från att öva på de sånger vi skulle till att sjunga kent, cornelis vreeswijk och annat vackert. malin är grym på gitarr och kunde spela med i allt vi började sjunga på. mina egna gitarrkunskaper är ganska begränsade till vissa låtar. håller mig till visackorden än så länge så det är härligt att det kommer hem ett proffs som använder min gitarr! vi åt och drack och strax innan elva begav de sig hem. 

är så glad att min kör, och framförallt min stämma, är så himla trevlig! konserten närmar sig och då måste alla komma och lyssna! hagakyrkan fredagen 29e maj!

i dag sitter jag på biblioteket på handels med elin. kaffesuget har redan börjat ge sig till känna! igår var en förskräckligt dålig uppsatsdag, denna MÅSTE bli bra. inga mer motgångar nu tack!

lägenheten invaderad!

nu har 12 kvinnor och en hund invaderat min lägenhet och nu ska vi skönsjungande damer ta ton och ge igen lite för grannens dunka-dunka-musik jag får stå ut med på kvällarna!



dramatik på statsvetenskapliga institutionen

ja. lite drama såhär på torsdagseftermiddagen. alla dörrar har gått i baklås och ingen kommer varken ut eller in. vi är fast i entrén till biblioteket och därinne står bibliotekarien och kommer inte ut. och vi kommer inte in till våra grejer.. spännande. kommer vi någonsin få återse våra kära böcker? och kommer bibliotekarien få njuta av solen igen?

jag återkommer!

att skicka ångestmail.

senaste dagarna har det verkligen varit mer ner än upp angående uppsatsen. men idag kommer kanske vändningen? vid halv tre ska jag träffa en person på institutionen som hjälper till med uppsatser som är statistiska. det är nämligen en massa svåra grejer med statistik för er som inte visste.. såå jag hoppas han ska hjälpa mig att komma i gång med mina siffror. sitter och fixar lite ändringar i teoridelen nu som min handledare maria tyckte jag skulle göra. hon hade mycket kommentarer på det jag hade skrivit hittills, men som hon sa "en förutsättning för att det ska finnas mycket kommentarer är att det finns mycket text..". suck.

jag skickade även ett ångestmail till henne igår och försökte bli av med uppsatsångest på något sätt. direkt när jag skickat det så undrade jag vad jag egentligen ville ha sagt med mailet. jag hade ju iof en fråga angående opinioner som hon skulle kunna hjälpa mig med men det var inlindat i massa annat. MEN det tog 10 min, sen hade hon svarat med ett jättelångt mail. dels svarade hon på min fråga och tipsade mig om massa artiklar och sen så peppade hon mig. inte så lite heller. får jag in min uppsats i tid och blir godkänd så ska jag bjuda henne på en semester i karibien - lite så känns det. men det kanske räcker med blomma eller nåt.. 

ikväll kommer det typ tio tjejer hem till mig. vi ska ha lite stämrep med min stämma i kören, fast mest ska vi nog ha trevligt tror jag.. undra hur jag ska trolla fram tio sittplatser i min lägenhet? det är något jag får klura på under dagen. 

nu behöver jag en kaffe!

känslor.

idag är min hjärna som tuggummi. inte en vettig mening kan jag författa och jag har alldeles för mycket jag skulle behöva ha fått gjort idag. nu är klockan fem och jag vill gå hem, gräva ner mig i min säng och lyssna på deppmusik. vädret är lika grått som jag är idag. 

ska nog ut och springa när jag kommer hem, få ur mig lite frustration. idag hatar jag uppsatsen. i alla fall ogillar väldigt starkt. hata är ett ord jag inte riktigt gillar. i morgon ska jag ägna mig åt statistiken och börja hämta hem den data jag behöver till min undersökning.. om allt bara blir en enda röra eller att jag hittar det jag behöver finns det en stor risk att jag bryter ihop. att skriva uppsats är verkligen en känslomässig bergochdalbana. jag som redan är en känslomänniska big time tycker detta är väldigt påfrestande. 

detta visade sig igår på kören. jag började tjuta under en låt. eller, jag fällde några tårar. inte för att jag var arg eller ledsen (möjligtvis kan detta ha varit en bakomliggande faktor) utan för att det var så fint. sofia och malin sjöng varsin vers solo på en låt som egentligen inte är speciellt fin. MEN de sjöng med sån känsla och varje ord i texten blev levande. då älskar man musik. det var det vackraste jag hört på länge. sångröster med känsla i är det finaste. musik kan beröra som inget annat och jag är glad att jag haft det så nära mig i så stor del av mitt liv. musik kan sätta ord på allt, alla känslor, tankar och ångest. och ibland bara göra en helt fantastiskt lycklig. 



min helg var den finaste på länge!

jag och hanna har haft världens finaste helg! så härligt att ha henne här. 

vi hann med: fredagsmys, lördagsutflykt till brännö och sen gick vi över till galterö som var som ett paradis, grillkväll hos jenny på terassen med utsikt över hela göteborg och en söndag på stan.

här är lite bilder.


på ön som vi gick ut till som hänger ihop lite lite med brännö var det helt öde. inte ett hus och inga människor och MASSVIS MED FÅR! dom sprang runt där på ön. och det var små lamm som var såå söta. ett kom fram till mig och ville hälsa. konstigt det är att möta massa djur ute i det vilda sådär. 




sen slog vi oss ner på en klippa där vinden stod helt stilla och åt vår lunch. det var så varmt och skönt och vi hade utsikt över havet! sen gick vi och gick vi.. vi stötte på två huggormar och både jag och hanna fick små hjärtattacker. tillslut kom vi tillbaka över till brännö och gick över ön till brännö brygga och glassade lite i solen innan båten gick tillbaka. 



när vi var tillbaka på ostindiegatan i majorna var benen väldigt trötta och våra ansikten väldigt solbrända. på kvällen begav vi oss hem till jenny för årets grillpremiär! utsikten på terassen där är helt otrolig och vi åt så god mat! grillade bönbiffar som jenny hade gjort, halloumiost och champinjoner. till det hade vi god sallad och röror med fetaost och så. mums!



på spårvagnen hem från jenny var jag tröttare än vad jag varit på länge. vi gick upp vid halv åtta på lördagen och var ute i solen och gick i flera timmar. igår så sov vi lite längre, åt god frukost och sen drog vi ner på stan. jag hittade en fin jeanskjol! sen åkte hanna hem och det kändes genast lite tomt.. sen satt jag med uppsatsen några timmar på kvällen och skickade sedan in utkastet på min teoridel till min handledare.

idag har jag suttit på KTB som vanligt. sen efter lunch hade jag handledning med maria och gick därifrån rätt uppgiven. det är så mycket att göra om fem veckor ska uppsatsen lämnas in. även om det jag gjort hittills är bra och att hon är peppande som tusan så känns det som en så lång och svår väg kvar. MEN DET SKA GÅ!



nu ska jag få min skönhetssömn så jag orkar vara effektiv imorgon. 



när bomben faller vill jag vara där du är.


jag har 14 sidor teori, 72 fotnoter och 16 olika källor. imorn ska jag krympa ner det och på nåt sätt få det till en sammanvävd, bra och snygg text. morgondags mission! sen nästa vecka blir det inledning, avgränsningar, syfte, metod. och sen efter börjar arbetet med statistiken och alla siffror och tabeller. ser inte fram emot det.

imornkväll kommer hanna! det ska bli mycket mycket roligt att ha henne här i helgen!

trots att det har varit underbart väder idag och jag har suttit inne på biblioteket så har det varit en bra dag. satt ute och åt lunch och fick nog en eller två fräknar till på näsan. och sen har jag ju haft fint sällskap från morgon till kväll.

nu väntar jag på att klockan ska bli 23 så jag kan få lägga mig i sängen och kolla på sex and the city innan det är sovdags.


florence valentin - spring ricco
som en blandning av broder daniel, håkan och kristian. can't get any better! 

STOPP.



det är verkligen inte lätt att besluta om sin framtid. men de har jag gjort idag. eller i alla fall om min framtid för i höst. att få en praktikplats med statsvetenskaplig anknytning verkar vara lika lätt som att skriva sin kandidatuppsats på en dag - alltså helt omöjligt. så till hösten blir det till att läsa statsvetenskap på masternivå samt EU-kunskap. och en extrakurs of course. kommer med allra största sannolikhet inte läsa samma som min allra käraste erika i höst men på samma institution OCH hänga här på KTB dagarna i ända. men kalle ska läsa EU-kursen med mig så det känns roligt..

"Kursens mål är att ge dig kunskaper om och färdigheter i att arbeta med EU:s officiella dokumentation; fördjupade kunskaper om EU:s uppbyggnad och beslutsprocesser och träning i kommunikativa färdigheter och formellt rapportskrivande. Sammantaget syftar detta till att ge dig färdigheter och kunskaper för att arbeta med utredningsuppdrag rörande EUs verksamheter inom olika sektorer.." 

är alltså lite av det jag kommer syssla med i höst. oh yeah!

nu ska jag, kalle, patrik och erika dra till andra långgatan på after work. våra hjärnor är helt slut!

over and out!



luften bor i mina steg.

bilden är från en färgsprakande och härlig kväll i augusti förra året. 
göteborg + sommarkväll + håkan hellström = oslagbart!


jag trodde det skulle bli en jobbig dag idag. men min magkänsla är på topp och jag är glad utan att riktigt veta varför. kanske var det för att jag sov åtta timmar i natt, åt en god frukost, lyssnade på bra musik på spårvagnen till skolan, drack kaffe i solen med patrik och diskuterade uppsats. jag vet inte. men jag gillar det!

nu ska jag fortsätta skriva om miljöopinionen i sverige!

längtan skala 3:1



förvirrade uppsatstankar idag. jobbig vecka framför mig. vill ha sommar, sol, ledighet och västkusten när den är som bäst!

MEN

om lite drygt en timma är det kör och då är jag alltid glad. 
och
på fredag kommer världens bästa hanna kask hit över helgen! jag längtar så. min finaste hanna. så mycket som vi upplevt ihop. många fina stunder. ute i skogen, i finland, på båtar, på dansgolv, på toaletter och i husvagnar. hm. vad har vi gjort på dessa platser kanske ni undrar? men vi har orienterat ihop i över 10 år och alla ord ovan hänger mycket ihop med orientering. ni skulle bara veta vilken spännande sport det är.. 

kent - love undone

tillbaka i götet!

jag befinner mig åter på västkusten!

det var fint i hallsberg. hann med kvalitetstid med mina allra käraste, solig påskaftonspromenad och glassätande med lovisa, påskmiddag med grannarna och lite sånt. idag har jag haft en trevlig bilresa tillbaka till göteborg med suz och robin. vi stannade och köpte polkagrisar på vägen och kollade på utsikten över vättern!

ikväll har jag hunnit med en liten springtur, lite plugg och en film i fotöljen. varannan vecka heter filmen och är väldigt underhållande. minns att vi kollade på den med orienteringen på bussen mot finland och jukola ett år. alla i bussen tyckte den var helkass utom jag och hanna som satt och skrattade igenom hela filmen.

nu ska jag diska och sen soooova. är trött i både kropp och knopp känner jag! imorn är det åter KTB som gäller. sen sjunga sjunga sjunga i tre timmar. världens bästa tre timmar är det!

sveriges demografiska mittpunkt!

godkväll från hallsberg. för första gången på över fyra månader.. konstigt men sant. MEN det är skönt att komma hit ett par dagar, hänga med familjen, ta det lugnt, äta god mat och prata prata och prata.

här är en bild från en del av vår trädgård. kanske inte världens roligaste bild. men rätt vårigt!



jag har även tagit uppsatsledigt från mig själv i två dagar. idag och imorn.. men jag läste lite på tåget till hallsberg. men imorn blir det inget plugg. imorn ska jag träffa lovisa, gå på promenad i det vackra väder, äta påskgodis, hälsa på gamla extrajobbet ica och se om det är sig likt (vilket det alltid är när jag kommer tillbaka) och på kvällen ska jag äta middag här hemma med våra grannar.

sen har jag tänkt på en grej, eller snarare stört mig kanske. när jag exempelvis skriver sms och skriver typ "nu är jag på väg till hbg.." så tror folk jag menar helsingborg! helt fel? borde man inte koppla det till hallsberg på en gång? hallsberg är ändå sveriges demografiska mittpunkt. så det så! om ni inte vet vad som menas med det så kan jag förklara det: om man tar alla människor som finns i sverige och hur de är uspridda över sveriges alla håll och kanter så är liksom mittpunkten hallsberg! alltså inte den geografiska mittpunkten utan befolkningsmittpunkten. nästan lite coolare! det är det enda vi har här. och en tågstation såklart!


det var en gång i ett annat liv
ett annat dom mot ett annat vi

hör du mig? hör du mig?
kan du höra mig?

alltid här för dig


hur ser man snabb ut?

igår sprang jag som sagt över älvsborgsbron och över till the hisningen island. spännande! jag sprang lite vilse i nån park men hittade sedan ut till eriksbergs centrum där jag sprang längs älven en bit och studerade den vackra sidan stan på andra sidan vattnet (där jag bor såklart..). sedan tog jag båten över älven och var hemma på 10 min. smidigt. 

idag är jag på KTB som vanligt och idag ligger fokuseringen på uppsatsen istället för praktikplatser. välbehövligt. jag har läst en väldigt intressant artikel om miljöpolitiken (eller den icke-existerande miljöpolitiken) i storbritannien och blev nu lite sugen på att bygga hela min uppsats på deras konstiga system. men så är inte fallet. idag är elin och kalle här och sällskapar. 

på båten hem över älven igår så var det en man med cykel som började prata med mig. det första han sa var att jag såg väldigt hurtig, snabb och vältränad ut. det var precis vad jag behövde höra igår eftersom dagen i övrigt hade varit helt kass. sen pratade vi lite om göteborgsvarvet och sen blev han förvånad när jag sa att jag inte var från göteborg. han tyckte jag lät som en riktigt göteborgare. WHAT? sen när? hm. jag kanske kan träna bort lite av det idag för klockan fem ska jag träffa närkingarna emma och erica och fika. dom har inte bott här lika länge som jag och har nog inte hunnit tagit till sig göteborgs härliga (hmm..) dialekt än. jag vet att min kära vän helene tycker att det är världens fulaste dialekt så det är bäst jag tränar bort den tills jag träffar henne nästa gång..

åter till miljöpolitiken.

brännö serenad






bilduppladdningsgrejen krånglar. jag blir så trött. här är i alla fall tre bilder från underbara brännö. hade jag möjlighet skulle jag köpa mig en liten sjöbod eller en skruttig stuga och bosätta mig där från och med nu tills typ september. 

annars har dagen var kass. började med att blöda näsblod och det satte lite ribban för dagen kan man säga. negativa besked från praktikplatser jag sökt och annat strul. ambassaden i rom gillade min ansökan men jag föll på att jag inte kan italienska. SUCK. jag kommer aldrig få en praktikplats. i alla fall inte på en ambassad, UD-enhet eller på EU-representationen i bryssel. det är ju helst dit jag vill, men det vill typ 10000000 andra också. 

idag har jag skickat lite fler ansökningar. och mailat en massa viktigt folk inom EU och svensk politik. sen har jag fått helt fantastiska och grymma tips från matilda som bodde i lägenheten innan mig. hon var i bryssel på praktik i höstas (hur lyckades hon??) och har koll på vad man bör ha med i sitt personliga brev. har även fått lite tips på namn, nummer och mailadresser så nu har jag lite trådar att dra i.. och ett "kick ass-personligtbrev" som hon uttryckte det. alltid något!


nej. nu ska jag ge studierna på KTB en timma till. eller till och till. dagen har mest gått åt till praktikfixande. och lite näsblod. himla underbart när man sitter på ett folktätt bibliotek. när jag kommer hem ska jag ut och springa och göra av med lite aggressioner. tänkte ta mig över älvsborgsbron och ut på hisingen. och där vet ingen vad som kan hända så vi får se om jag kommer helskinnad hem igen..

imorgon hoppas vi alla på en muntrare liza.

måndagsbarn,

godförmiddag!

måndagsmorgonen har bestått av tvätt, med världens mest pratglade granne nere i tvättstugan. precis det man är som mest sugen på kl 8 en måndagsmorgon. vid lunch ska jag ner till skolan och plugga fram tills sex då det är dags för kör. ska bli roligt. missade ju förra övningen så nu ska det bli extra roligt med tre timmars sång!

annars kan jag konstatera att jag är lite stel i benen efter min springtur igår. härligt! sen så har jag bokat tåg hem på fredag. fre-sön är jag hemma. första gången på över fyra månader. sjukt längesen jag befann mig i fina (?) gamla hallsberg. 

det här är för övrigt en av mina favoritlåtar att springa till! gör att man springer lite lite lättare! sen att den i övrigt är helt vårig, härlig och underbar är bara en bonus!


bilder från lördagen på brännö kommer senare idag. håll till godo! då blir det sommarkänsla på hög nivå.

igårkväll gick jag över till elin (tar exakt 4.5 min att gå dit..) och drack te och kollade några avsnitt mia och klara. jag har sett alla avsnitt hundra gånger. men det spelar liksom ingen roll, blir bara roligare för varje gång.

ö-liv och löprunda. och massa sol!

brännö igår var helt fantastiskt. min favorit-ö. helt klart! på kvällen storstädade jag så nu luktar det grumme såpa i hela lägenheten!

idag har jag först varit på stan med elin och sen har jag varit ute och sprungit. längs röda sten, vattnet sen upp bland alla lyxvillor och vidare ut mot saltholmen. sträckan mätte hela 8.2 km! med musik som håkan, veronica maggio och kent i öronen, härlig eftermiddagssol och havsutsikt känns det inte ens jobbigt att springa..

nu ska jag äta klyftpotatis, youghurtsås och kronärtskockor. gott gott gott!

våren är världens finaste årstid! och då har inte ens löven på träden kommit fram än..


utflyktslördag!

det är lördag och solen skiner = UTFLYKT! nu blir det sol, hav, klippor och båt hela dagen!

jag tror att ord är överflödiga här.

jag kan lätt säga att tisdagen var den finaste kvällen på länge. så vackert så man nästan dör lite






idag är det det dock dimmigare än dimmigast i göteborg och jag sitter på ett trist bibliotek med tusen artiklar att läsa. men värmen från de här bilderna kan jag leva på ett tag till!

tänk vad lite vår kan göra!

nu har jag lite en såndär dag igen. när allt känns så bra och fint. tänk om alla dagar var sådana..

det är sol och verkligen vårvärme i göteborg och allt fler blommor och gröna blad börjar visa sig. underbart! jag var på uppsatshandledning nu för en stund sen. var lite nervös att jag skulle behöva gå därifrån med tunga steg MEN det gick alldeles strålande. hon tycker jag hade gjort ett stort steg framåt och var på rätt väg så det var bara att jobba på. nästa möte har vi 16 april och då ska i princip utkastet till hela teoridelen i uppsatsen vara klar..

sen ikväll ska jag och eleonor ut till havet och ha lite picknick och se på solnedgången. lovely! sitta på en klippa, med trevligt sällskap och en solnedgång över havet. kan det bli så mycket bättre? såhär ser det ut i saltholmen. egentligen hade det varit det ultimata att ta en båt ut till brännö men det får vänta tills solen är framme lite längre om dagarna så vi hinner komma dit och hem innan den gått ner. 



jag måste ju berätta om filminspelningen! 
det var helt galet. jag var hemma halv fyra på tisdagsmorgonen. tror vi spelade in ungefär fyra scener. jag var där i tio timmar. jag blev även omstylad i håret á la 35-årig kontorskvinna. inte min bästa look om jag får säga det själv. men det var roligt! men jobbigt. mycket mycket omtagningar och justering av ljus hit och dit. han som regisserade är han som gjort SKÄRGÅRDSDOKTORN! typ det bästa som finns. det kändes lite stort. annars fick man träffa lite andra kända skådespelare. kul att se hur det går till när de spelar in. kan säga att det är mycket väntan. och mycket "göra-samma-sak-hundra-gånger". 

tur att erika var med. gjorde det hela mycket roligare. och att johanna sprang runt där och jobbade.. sen fick vi god mat. lunchen (ja, dom kallade det lunch) serverades kl 23 och jag har nog aldrig varit så hungrig i hela mitt liv! men det var lyxmat så det var väl värt hungern. sen dracks det mycket kaffe också. annars hade det nog inte gått.. när vi spelat in sista scenen och klockan var efter två kände jag att att jag skådespelare inte skulle vara ett yrke som skulle passa mig. tänk alla filmer som har kvällsscener, eller ja, scener där det är mörkt. allt måste ju spelas in på natten. fatta vilket slit!

nej nu ska jag fokusera i cirka 15min till innan jag drar hem och laddar för kvällen. måste hitta en filt, köpa lite bullar och göra mackor!

jag känner lite att jag kan förklara känslan jag har i kroppen just nu såhär:




pusshejleverpastej

RSS 2.0