en svår och jobbig grej.

från och med nu läser jag dubbelt i skolan. dags att säga hej då till livet och hej till plugg dygnet runt. två kurser samtidigt på masternivå känns inte helt opimalt men det verkar vara den enda lösningen eftersom flexibilitet inte verkar vara statsvetenskapliga institutionens främsta egenskap.

fick högsta betyg på förra kursen. känns i och för sig väldigt skönt att ha med sig in i det kommande helvetet. plus att jag får läsa med min favvoklass igen. det är det enda positiva med detta.

ikväll ska jag dock dränka mina sorger med dålig tv, te och choklad. imorn börjar det.

när vi går genom tiden.

intensiva höst. herregud!

idag är det en såndär dag när jag nästan tror att hela göteborg ska regna bort. finns liksom inget slut. förutom sju timmars arbete med statistiken inför seminariet imorn har jag pratat och småsprungit med erika i regnet genom linné och haga, lagat spenatsoppa och druckit te och kollat på dokumentären om sverigedemokraterna på svt. hemska människor! men en sjukt välgjord dokumentär som var väldigt sevärd.idag är saknaden och tomheten extra stor. finns inte ord som kan förklara hur mycket jag önskar att du fanns hos mig. grattis på födelsedagen pappa. hoppas du firar ordentligt. tände ett ljus för dig medan jag åt min utsökta spenatsoppa.jag saknar dig varje dag.

lättad, lycklig och på gång.

nu är det sista momentet på kursen statsvetenskapliga perspektiv gjort! essäseminarium. gick finfint. mycket mer roligt och givande än nervöst och jobbigt. himla härligt!

en av de svåraste och mest krävande kurser jag läst hittils på mina dryga fyra år är över och det ska firas ikväll med den lilla fina klassen på publik på andra långgatan! på torsdag börjar nästa kurs vilket innebär att imorn är helt ledig! det ska jag fira med att åka till stockholm och hälsa på riksdagen. inte varit där sen valdagen så det ska bli kul att komma dit och träffa alla gamla vänner och se på lite nytt folk och nya lokaler.

nej, nu ska jag äta och lyssna på håkan på högsta volym och njuta.


för att försöka visa upp min sinnesstämning får ni här en gammal photobooth-bild på en somrig och glad liza


det här är min tid.

RSS 2.0