trött kvällsuppdatering.

onsdag. mitt i veckan alltså. väldigt väldigt intensivt i skolan nu. sjukt mycket att läsa och väldigt svårt och på tisdag klockan tolv får vi ut vår hemtenta. ser inte fram emot skrivhets dygnet runt i en vecka!

idag har jag tränat. ganska så hårt dessutom.. är helt slut i kroppen men pigg i huvudet. skön känsla! i helgen som var hängde jag på bokmässan med emma och moa, drack öl på gothia och gick på stan med rebecka och evelina. och sen pluggade jag. inte dåligt!

nej, nu är jag så trött så jag snart somnar! imorgon är det heldag på KTB med alla artiklar och böcker. suck!

förresten är det en så himla fin höst i göteborg just nu! njuter verkligen! drack kaffe med erika i solen i hagaparken på lunchen och det var som sommar! hoppas regnet och blåsten inte kommer tillbaka.


the end of the world is bigger than love.

en musiklista.

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Säkert! – Isarna. hundra gånger om dagen ungefär.

NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN.
Antony & The Johnsons – Hope There's Someone.

VILKEN ÄR VÄRLDENS MEST STÖRIGA LÅT?
allt med takida och annan såndär poprock med hesa rocksångare som försöker sjunga ballader.

FAVORITBAND/ARTIST, OF ALL TIME?
här måste jag ju säga håkan hellström. Håkan Hellström – River en vacker dröm spelas flitigt här hemma. han håller standarden käre håkan.

BÄSTA KVINNLIGA RÖST?
nina simone och monika zetterlund. Monica Zetterlund – Visa från Utanmyra är något av det vackraste jag vet.

BÄSTA MANLIGA RÖST?
moto boy. så hjärtskärande vackert, lyssna bara på det här Moto boy – Beat heart

VILKEN MUSIKSTIL LYSSNAR DU MEST PÅ?
indiepop. och pop. mest svenskt.

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL BLI GLAD?
Parken – Låt Mig Få Följa Dig Ner och Lill Lindfors – En man i byrån. den sistnämnda är definitivt peppande.

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL LUGNA NER DIG?
Jens Lekman – Pocketful Of MoneyJonathan Johansson – Aldrig ensam och El Perro Del Mar – Change Of Heart.

VEM ELLER VILKA LYSSNAR DU PÅ MEST JUST NU?
säkert, billie the visions and the dancers och el perro del mar.

VAD TYCKER DU OM KLASSISK MUSIK?
fint! och på riktigt avstressande.

VAD TYCKER DU OM COUNTRYMUSIK?
nja, inte riktigt min grej.

LYSSNAR DU PÅ MUSIK PÅ FRÄMMANDE SPRÅK?
dåligt med det tyvärr. förutom det här förstås Yann Tiersen – Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi.

LYSSNAR DU PÅ RADIO?
ja, nästan varje morgon innan jag går till skolan. fast mer på podradio. P3-dokumentär, medierna i P1 och P3-text är mina favoriter. inte så mycket musik, men ändå.

DITT FAVORITSOUNDTRACK (FILM)?
Yann Tiersen – Amelie From Montmartre (sen är jag väldigt svag för soundtracket till the lion king-musikalen som jag såg i new york när jag var 15. har mycket minnen till det och får alltid en bra känsla när jag lyssnar på det. typ som den här: Samuel E. Wright – They Live In You. är ju inte alls så förtjust i afrikanska toner och rytmer annars men det är är grejer. samma sak med kristina från duvemåla. så mycket minnen!).

VAD LYSSNAR DU PÅ INNAN DU GÅR PÅ FEST?
ni får en trio: The Knife – Pass This On, Håkan Hellström – Klubbland (Flight 2 Remix) och Curtis Mayfield – Move On Up - Extended LP Version

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU LAGAR MAT?
gärna det här Billie the Vision & the Dancers – Where the Ocean Meets My Hand

SÄTT PÅ EN LÅT SOM AVSLUTAR DEN HÄR LISTAN FINT.
Billie the Vision & the Dancers – I Let Someone Else In. en låt som passar perfekt en sen torsdagskväll såhär i september.

jag tror jag slipar mina vapen när ingen ser.snart kommer det lite vettig text här. nu är jag trött, sliten och besviken. att svenska folket kan rösta in ett främslingsfientligt parti i riksdagen gör mig helt knäpp. jag förstår överhuvudtaget ingenting.

imorn har jag seminarie om institutionell teori. i helgen väntar bokmässa, plugg och vänner. kanske kommer jag ut lite gladare på andra sidan efter den här veckan. en veckas depp får vara okej.

vi ses på andra sidan,

nu tar jag x2000 till sthlm och valvakar och träffar fina personer! kommer bli himla kul att få uppleva en riktig valvaka. på mosebacke på söder ska vi hålla till. har lovat mina vänner att ge dem uppdateringar om vad som händer. men jag ska verkligen försöka undvika både tv-kameror och journalister under kvällen. mosebacke har förresten stockholm platsen med bästa utsikten förresten. titta här bara;

där ska vi följa varenda minut av rösträkningen och hoppas hoppas att det blir ny regering! sen blir det såklart fest och umgänge med kollegor och andra sen min praktiktid och sommarens arbete för miljöpartiets riksdagskansli. förhoppningsvis ska jag även hinna träffa lite andra kära vänner när jag ändå är i stan.

en dag kvar till valet nu. sen kommer jag behöva en lång rehab. att plugga statsvetenskap, jobba med politik och ha politik som ett av sina största intressen är krävande (men åh så KUL!) under ett valår.

vi ses på andra sidan valet,

jag vet inte vad det nya är, men bättre än det här

idag är det sju dagar kvar till valet. 1 2 3 4 5 6 7. inte alls mycket. det har gått så himla fort. det känns inte så bra i magkänslan heller. jag vill ha ett regeringsskifte. hoppas hoppas! såg på duellen mellan mona och fredrik förut och den var riktigt bra!

den här låten är förresten så fin. och så rätt i valrörelsetider. hon har mycket att säga den där annika norlin (jag tror minsann också hon vill ha en ny regering).senaste veckan har bestått av väldigt mycket skola. kursen vi läser nu kräver mycket av min hjärna. men det sista på jobbet är gjort nu så nu har jag bara en sak att fokuser på. himlans skönt! dessutom pluggar jag med maj igen. vi har inte läst ihop sen metodkursen förra våren. finns nog ingen som kan förgylla skoldagar så bra som hon kan!

på lördag åker jag till stockolm och bor hos ida och familjen på bastugatan och på söndag är det valvaka på mosebacke. ska bli spännande att uppleva en riktig sådan! sen ska jag sova hos min gamla/nuvarande riksdagskollega anna. sen på måndag är det tillbaks till skolan igen!

nu måste jag sova. har inte gjort så mycket nyttigt idag. tvättat en massa.. kollat på tv, läst och varit ute på promenad. seminarie imorgon med professor falkemark. ska bli kul! sen är det körövning. är kul att vara igång med sången igen!


supersöndag.

vilken fin söndag!

gick upp jättejätetidgt och åkte ut i skogarna på orienteringstävling tillsammans med rebecka, malin och olle. hur fint väder som helst och min första orienteringstävling på över tre år gick faktiskt helt okej. det var så fint i skogen och solen sken hela tiden.

sen när jag kom hem så lagade jag mat och storstädade lägenheten och lyssnade på p3 text. fint program! sorterade böcker och papper städade varenda vrå! nu har jag precis skakat mattorna, kokat en kopp te och har bänkat mig framför partiledarutfråning. underbart!

imorn är det åter skola och jobb, jag känner mig laddad!

RSS 2.0