colours.

igårkväll tog jag, karolina och erika en lite paus och verklighetsflykt från våra uppsatser och gick till nefertiti där det är klubb colours varje onsdag hela sommaren. igår var det det temafärg lila (vilket verkligen inte är min färg. nästa vecka är det orange - ännu mindre min färg) och således skall man komma klädd i något lila, drinkarna går i lila and so on. det var fint. och någonstans runt midnatt så var det någon form av dansgrupp som tog över dansgolvet totalt och hade show. de fick även alla oss andra att hänga på i någon slags koreograferad discodans. lite som i en film!

lite såhär såg kvällen ut:


jag matchade mina lila strumpyxor med de färggladaste naglarna i stanerika


karolina på dansgolvet (som är utomhus på sommaren)


erika & jag


lila dansgolv.

funderingar kring en lampa.

nu är alldeles strax ännu en dag på skolan gjord. tyvärr har väl inte fokuset varit på topp och har läst jättemycket som jag insåg sen var helt irrelevant till min uppsats. inte så peppigt.

något som däremot fångat mitt fokus idag är läsesalens väldiga lampa. den är jättestor och antagligen väldigt väldigt tung. ändå hänger den bara i en rättså liten tråd. eller? ser det inte lite läskigt ut? tänk om den skulle ramla ner över alla studenter nåndag? idag hade det inte varit så farligt eftersom skolan typ är helt tomt. men ändå. efter idag kommer jag i alla fall inte sätta mig under den där lampan. men rätt snygg är den.


inte min bild. googlade fram den.

nu stänger biblioteket och det är dags att spatsera hem i solen. möjligt att det blir ett stopp på vägen för en fika tillsammans med karolina och erika. vi har ändå slitigt en hel dag. typ.

tänk en gång till.

en av mina favoritpersoner (av dom jag inte alls känner), nina åkestam, skrev en så himla bra artikel för drygt två år sen. ramlade över den idag igen och blev lite deppig när jag insåg att ingenting har förändras på det här området sen den skrevs. men - den är väldigt tänkvärd. så, läs och tänk

läs artikeln här.nina bloggar förresten här: not another planning blog. nuförtiden direkt från new york.

välkommen in.

almedalsveckan (som var helt fantastisk!) är slut och nu är det åter fokus (eller ja, försök till fokus) på studier igen. handelshögskolan har åter intagits och här kommer ett litet hej från oss tappra studenter här!


(del av min ena hand, karolina & erika)


det är i princip bara vi på hela biblioteket vilket är väldigt skönt, men också lite förödande för studiediciplinen. igår kom förresten erika tillbaka till stan efter två månader i moldavien. den kvinnan är alltid ute och flänger men nu hoppas jag hon nöjer sig med gbg ett tag. jag mötte henne på stationen när hon kom med tåget igår och sen åt jag, erika, elin och karro middag innan vi alla nästan somnade i soffan och bestämde oss för att promenera hem.

började dagen med huvudvärk och seghet. men efter lite kaffe, vila och ett avsnitt seventh heaven (ja, jag vet. det är svindåligt men ändå så härligt) så blev det bättre. ikväll ska jag hjälpa andrea att handla kläder - ett himla roligt uppdrag. men först jobba lite på uppsatsen - inte så roligt.

soundtrack till dagens skrivande:
El Perro Del Mar – Change Of Heart Rakamonie Remix

hej från visby!

jag befinner mig just nu i visby på gotland hemma hos jenny och kalle! flög hit igår kväll och möttes av varm, kvav luft och en superfin solnedgång! här ska jag spendera mina dagar till onsdag då jag flyger hem till göteborg igen. imorgon så börjar almedalsveckan och det ska bli så himla roligt! massa politik, intressanta seminarier, roliga mingel och massa folk och fest. ska bli himla fint att återse flera av mina gamla vänner och kollegor från riksdagstiden.

igår när jag kom hit så var jag och jenny ute på en liten kvällspromenad här i visby och imorse var vi och handlade färskt bröd och åt sedan frukost på balkongen! från deras balkong ser man förresten både muren och havet. så tjusigt! sen har vi strosat lite på stan i solskenet och nu har vi ätit lite lunch och ska ner till havet och bada!


solnedgången igår gjorde havet alldeles rosa


på väg för att handla frukostbröd


så himla fint. lite som en sagostadbalkongen!

sådär! fyra bilder från mittt första dygn här! nu ska vi bada!

RSS 2.0