gårdagen i fyra ögonblick.


where the action is.

japp. idag händer det grejer i stan!och jag har fått den stora förmånen att pressackrediteras dit så nu ska jag leka journalist, bli kompis med chris martin och fota massa! solen strålar och det är tjugofem grader ute så en dag/kväll/natt i slottsskogen med fin musik och fint häng kommer bli alldeles alldeles fantastiskt! får se hur det blir det här med att göra några intervjuer. känns tveksamt och lite för läskigt. men vem vet?

jag har hur som helst peppat hela morgonen med bland annat den här låten:sommar och festivalpepp när den är som allra bäst!

inspirerande (?) sommarplugg.

ja, alltså i sommar så skriver jag min masteruppsats. det är inte jätteupplyftande att ägna en hel sommar åt studier när det är ungefär det enda jag gjort de senaste fem åren. MEN det kommer bli bra tillsut och jag vet ju att det är egentligen är jättekul att skriva uppsats om politik, opinion och allt jag tycker är intressant. dessutom så har ju vädret varit på "min" sida hittils i sommar. jag menar, det är faktiskt rätt bra för studiemotivationen när vädret är som det är idag. grått, blåsigt och lite kallt. så får det gärna vara hela sommaren för min studiemotivations skull. förutom första veckan i juli när jag ska till visby och almedalsveckan!

dessutom så känns det lite extra deppigt när det är så folktomt på skolan. min pluggpartner in crime karolina som brukar vara mig så trogen befinner sig i stockholm några veckor. men i juli så ska vi sitta här tillsammans igen! och då är även erika tillbaka från moldavien så då blir det extra festligt här i läsesalen!

just såhär party är det inne på handelshögskolan just nu:


inte jättepeppigt va?

RSS 2.0