new york new york new york.

om allt är i sin ordning och enligt planen är jag på väg över atlanten precis just nu. ikväll klockan sex svensk tid landar vi i new york. ser fram emot tio dagar i new york och hos lotti. lite såhär såg det ut när jag var där förra våren:

det här med att åka bort.

alltså. new york är fantastiskt och jag vill bara att det ska bli söndag så jag får åka. men. det här med packande, fixande och resfeber kan jag gärna vara utan. jag är ingen resperson.

fast det ignorerar jag när jag tänker på att få komma till världens häftigaste stad (som jag nu känner till ganska väl och hittar i), träffa och bo hos min älskade lotti och dela hela upplevelsen med min favoritperson. ska bli fint att resa tillsammans och jag ska lära och visa honom allt jag kan om new york.

sen ska det bli himlans skönt att ha semester också.


om sju dagar är vi där.sitter och dricker en kopp te. alldeles strax är helgen slut. fina dagar med fina personer. i fredags god middag, öl och laleh på scandinavium. himla fin spelning. lördag och söndag har bestått av kvalitetstid med min favoritperson. igår såg vi niceville och det var den bästa film jag sett på länge länge. nu ikväll har jag tränat och mest bara gjort så lite som möjligt.

i morgon måndag med möte, dokumentationsarbete & yoga.

på söndag flyger vi till new york. åh, vad jag längtar.

will you run with this dream, or will you run alone.

den här tisdagen alltså. den går till historien som den sorgligaste på väldigt länge. världen känns lite extra orättvist. unga, fina och varma människor ska inte försvinna från oss så här tidigt. inte alls.  


when buildings sleep.

har vaknat i min gamla säng i hallsberg. sover så himla gott här. kom hit igår för påskfirande och stannar tills imorgon.

nu ska jag göra amerikanska pannkakor till mina föräldrar.


RSS 2.0