jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

don't tell me not to leave
right before I go
you dont even know
what youre asking me to do


dont tell me honey please
i have made a choice
there?s nothing in the world
you can do to change my mind



was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
tell me how could love stand a chance again..



i must admit that I
been feeling so alone
its what I am
its what I?ve been, what I?ve become

dont push it we both know
i'm falling every time
you look at me
like you did
when you were mine

was looking for a place to hide away..


i never wanted you to notice how i felt,

hamburgö med tjejerna var det bästa på länge. vi ska dit i höst med har vi bestämt, när vi behöver vila upp oss efter nån jobbig tenta.


jag hittade en lista också. jag är inte så mycket för listor men här kommer en:

dagens humör: jorå. ont i halsen och en klump i magen. men annars så..
var är du just nu?: sitter i min säng och kollar tv, borde laga mat
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster: en stor fotbollsplan med svettiga pojkar, ett gym, massa hus och en busshållplats
vilken skiva ligger i din cd-spelare?: the clash - london calling. men min cd-spelare har sluta att fungera så man får använda datorn istället och där ligger just nu the plan
tv-program du senast tittade på: one tree hill
nummer fem i din samtalslista: jenny
nummer fem i din sms-inkorg: joachim
stad som gör dig nostalgisk: stockholm (i mitt hjärta)
en låt du inte kan höra utan att tänka på dess musikvideo: kent - kärleken väntar
vem saknar du?: oj, en massa. hanna, mamma, eva-liisa mfl..
vad saknar du?: orienteringen. tisdagsträningarna, bastun, alla tjejer.. och alla killar.
låt du gått och nynnat på idag: timo räisänen - sweet marie
tre saker du behöver: en större lägenhet, ny cd-spelare och en extern hårddisk
tre saker du vill ha men kanske inte behöver: svart skinnjacka, biljetter till winnerbäck i lisebergshallen, nya bruna linser
din första olyckliga kärlek: patrik från ik viljans P84/83 fotbollslag i strängnäs. vårt lag delade buss med det laget ner till en fotbollscup i spanien 2001. jag trodde mitt liv var över när jag insåg att jag nog aldrig mer skulle träffa honom. jag lyssnade på whitney houston och grät resten av sommaren
tre låtar du relaterar till något ledsamt: oj, det finns en hel del men: kent - innan allting tar slut, whitney houston - all at once (ja, det var den låten jag grät mest till, haha), moneybrother - it aint' gonna work
tre låtar som får dig glad: håkan hellström - uppsnärjd i det blå, lasse lindh - ingen vind kan blåsa omkull oss nu, the ark - let your body decide
tre låtar som gör dig nostalgisk: ibland tror jag att hela mitt liv är uppbyggt runt låtar och låttexter så det är väldit mycket nostalgi i många låtar men om jag ska välja tre.. death cab for cutie - i will follow you into the dark, lars winnerbäck - stockholms kyss, lars winnerbäck - för dig
har du mycket skor och kläder?: ja, och allt går typ i svart-rött-vitt. jag måste vidga mina färgvyer
vän du senast träffade: hade lunch- och fikadejt med linn, erika, andrea och jenny igår. så det är nog dom!
vad tycker du om din mamma: jag älskar min mamma. hon betyder alldeles för mycket för mig.
tre låtar som får dig att tänka på fest: last nite - the strokes, electric - leila k, dansa (demoversion) - kusowsky
tre låtar du gärna dansar till: dom två första härovan.. men paul weller - kristian anttila, cromeo - needy girl och typ allt med håkan. och nästan allt annat med, jag är inte så kräsen
bästa konsertupplevelse: hårt mellan håkan i lisebergshallen när jag var 15 det var det största ögonblicket i mitt liv eller i håkan i västerås juli 2005. men jag tror västerås var liiite bättre för då fick jag hänga backstage med håkan efter spelningen för första gången och det var nog ett ännu större ögonblick
film du senast såg: linas kvällsbok
vem känner dig bäst: mamma, och på andraplats helene tror jag
din äldsta vän: eva-liisa, och hon är fortfarande min bästis. det är grymt!



jaa. där var en lite lista med onödigt vetande. nu måste jag verkligen laga mat.


tonight i have to leave it

söndag idag. way out west är över.
det räckte gott och väl med bara lördagsbiljett. allt bra var då och jag var inte riktigt på festivalhumör denna helgen om man säger så.. inte alls som på peace&love. way out west bjöd på några riktigt bra konserter med bla moneybrother, säkert, timo räisänen, shout out louds och the ark.

efter ark mötte jag upp erika, karolina och gänget vid linné där dom satt och pimplade vin. efter nån timma där drog vi till hamnen och kajskjul 8 där det var lite spelningar och DJs. träffade massa från klassen där så det var mycekt trevligt. satt ute och pratade och hade trevligt. sen blev jag sjukt trött och drog hem vid två..

den här dagen har gått väldigt fort. mötte upp karolina för en fika på stan.. sen handla vi lite. sen har jag städat, lagat mat och tränat. och nu kollar jag på beck fastän jag egentligen inte borde. blir så sjukt mörkrädd.. men det finns inget bättre på tv så..


imorn ska jag, karolina, erika, linn och andrea åka ut till skärgården, hamburgsund, där linns familj har en stuga. där ska vi vara ett par dagar och bara ta det lugnt och skönt. hoppas på fint väder!



du är nästintill perfekt
men det gör ingen skillnad
jag måste gå,
tonight i have to leave


och var försiktig du har mitt liv i din hand

har precis sett brokeback mountain. jake gyllenhaal är min nya idol. han har det där lilla extra som man säger, haha. i övrigt var även filmen mycket bra! :)

annars har dagen bestått av träning och kusinbarnvakt. det var mysigt. vi spelade sims, åt god mat, lekte och sen var vi och badade. hur skönt och hur fint som helst. jag lekte med lova och hennes två kompisar. tre sjuåringar och jag, kändes som jag var barn igen.. vi tävlade om vem som gjorde snyggast hopp i vattnet från bryggan och såntdär. en härlig sommarkväll helt enkelt. sen när vi kom tillbaka fixade de återkomna föräldrarna gott kvällsfika innan min morbror skjusade in mig till stan igen. i bilen pratade vi om allt möjligt.. på ett eller annat sätt lyckas det alltid bli rätt djupa samtal när vi pratar. det är bra, han är bra.

pratade med erika i telefon ikväll. jag blev så glad! var två månader sen vi sågs.. imorn kommer hon till gbg och då ska jag möta henne på stationen. det blir grejer det. sen var det nog tal om nån sammankomst alla tjejer.. eller, alla som är i stan. linn kommer inte förens på fredag och jenny är i boxholm, men annars så är nog alla samlade!


nej, nu är det nog dags att sova om jag ska orka upp och träna tidigt även imorn.




allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig
och må kärlek gå din väg igen, även om det är slut med mig


jag står utanför din dörr, bara för att säga
att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam


i en jakt på ett minne från en förlorad tid

were we still kissing when you knew that we were through?
were we still holding hands when you began to see us from another point of view?


det är helt sjuuuukt vamt här i lägenheten! jag kommer aldrig kunna sova. täcke är helt uteslutet.. börjar fundera på om även sovkläder är överflödigt.. haha. till saken hör även att jag är väldigt solbränd. allt är varmt!

var på saltholmen hela dagen igår med elin och karolina. vilken skön dag, avkoppling till tusen. massa bokläsande, tjejsnack, sol, bad och sånt där som man gör på sommaren! det enda dåliga (förutom en röd kropp) var att det är hårt att ligga på kllippor en hel dag. svanskotan och ryggen har varit med om skönare.

på torsdag kommer äntligen mina tjejer tillbaka till stan!! som jag saknat dom. hoppas att erika ringer mig imorn.. dom kom till sverige idag. det blir en riktig reunion nu i helgen. way out west och allt! tyvär fick jag ingen 2dagarsbiljett utan får nöja mig med en festivaldag på lördag. men vilken festivaldag sen: moneybrother, timo räisänen, kayne west, lilly allen, the ark mfl.. underbart! appropå musik så har även min käraste rebecka fixat biljetter till henne och mig till kent i lisebergshallen 24 november. det är nästan för bra för att vara sant ju!

nej nu borde jag sova. ska träna klockan nio imorn (tredje gången på fyra dagar!) och sen nångång efter tolv kommer min morbor o hämtar upp mig. ska nämligen vara barnvakt åt mina söta kusiner lova och olle imorn. var ett tag sen.. men jag hoppas att de fortfarande lyder sin käraste kusin!


som idé var vi bra,
en vilsen hjälper en vilsen
hur kan det bli värre än det var?
fast inga hårda ord,
ingen ånger eller nåt sånt, vi gav det allt vi kunde ge
och älskling allting går sönder till slut, det är bara en fråga om tid




har känt mig lite låg ett par dagar nu. men det kanske har sina naturliga förklaringar? hoppas allt allt blir bättre nu när erika och dom kommer tillbaka. fast vem vet, jag grät när  jag sa hejdå till erika i början av juni.. jag kanske gråter nu med? :)







under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se

hang on baby,

det är en fin kväll i göteborg ikväll. eller nu har nog solen försvunnit en stund bakom molnen.. men ändå.
jag är glad. det har varit två mycket fina dagar sen jag kom tillbaka till stan.. precis vad jag behövde.

nu sitter jag här och väntar på niklas aka nille p som ska besöka mig. han ska låna min extrasäng inatt för han ska till skottland och orientera och är här och mellanlandar lite. han sa dock att han skulle ta sig hit av egen kraft men jag undrar hur lätt det är att hitta till gibraltargatan 82?

idag var jag på stan med daniel. var såkallad personal shopper.. och jag lyckades ganska bra. blev en massa fina grejer inhandlade.. fast iof så tror jag han hade klarat sig precis lika bra utan mig.

fick även nyss reda på att david fransson/new moscow spelar på pustervik. fan, jag vill vill vill dit! jag har längat i år och dar efter att se han spela. hoppas det kommer fler tillfällen.. för jag känner på mig att niklas inte kommer vara så pepp på att gå dit.



jag är nog en ganska svår människa att komma nära. fast ju äldre jag blir desta fler är det som kommer mig nära. det känns skönt.. det gäller att välja sina vänner. sen måste man ge mig tålamod också, mycket viktigt.. :)



pusshej

RSS 2.0