känn ingen sorg för mig göteborg,

göteborgsresan var härlig! ja, härlig är nog det ord som passar bäst in på den resan.. kanske av den anledningen att jag och rebecka är såå härliga! speciellt tillsammans :) onsdag bestod av affärer och where the action is och efter en natt hos min morbror så blev det shopping och fika på torsadagen!

where the action is var underbart! men vad annat kan det bli med (den rätta spelordningen) alf, helacopters, the ark, moneybrother och håkan?

allt började med action eftersom det var HETS för att få de bästa plasterna fram vid scenen. när grindarna öppnades så råsprang varenda en mot scenen, som kanske låg 300 m bort! men orienterare som vi är så sprang jag och rebecka fortast! haha

 

alf inledde bra, hellacopters höjde stämningen.. deras everything is on tv är grym, the ark gjorde trädgår'n fullkomligt KOKANDE! såå jäkla grymma! ola salo är min idol! efter det var det moneybrother och det var inte dåli det! killarna på trumpet (särskilt viktor) är så bra! blow him back into my arms fick mig i den ultimata stämningen för vad som komma skulle: HÅKAN! allt var bra.. men höjdpunkterna var ramlar, då hela publiken dansar och bokstavligen ramlar fram och tillbaka samt gårdakvarnar och skit. så fint så fint! och kvällen kunde inte avslutats bättre än med nu kan du få mig så lätt, med publiken som en enda stor kör och håkan på trummor.. ahh.

 

UPPSNÄRJD I DET BLÅ!

 


en underbar vecka över, två underbara dagar på ingång..

o-ringen var en riktigt trevlig vecka. skulle nog t o m kunna kalla det för en höjdarvecka! det cyklades överallt med rebecka.. (vem annars) och det lagades världens godaste mat i vår husvagn! bodde med mina favoriter pelle och frippe. härligare killar får man leta efter.. varje kväll låg vi typ vakna och pratade och skrattade.. den sömnen jag gick miste om då hade jag nog behövt under tävlingarna för jag har nog aldrig i mitt liv varit så trött! jag är nog inte gjort för att tävla fem dagar i rad! men som sagt, det var underbart kul! det var mycket snack om "the one and only" och "mr thorsson".. och hur slutade det? mjaaee.. tror ni fick ge er på slutet killar!

och festen! hur underbar som helst! bästa festen i år, kanske någonsin? sigges loge.. yeah!

slutade på 29:e plats och det får jag nog säga att det är okej men ändå.. det hade kunnat gått så mycket bättre om jag inte missat så förfärligt på tredje etappen. fy fan vilken terräng! när jag fick se min karta trodde jag inte en sekund på att jag skulle ta mig runt utan att bryta eller stämpla fel - men det gick bra. men det tog sin lilla tid! haha..

 

 

nu ser jag så mycket fram emot onsdag morgon klockan 08:30 då mitt och rebeckas tåg till göteborg avgår. väl där blir det håkan och alla andra på where the action is i trädgår'n i härliga göteborg. sen blir det att sova hos världens bästa morbror! och på onsdagen ska vi gå i så mycket affärer och titta på roliga saker tills vi inte orkar längre.. förhoppningsvis infaller den trättheten vid cirka 17:00 då vårt tåg hem går!

om cirka ett år ska jag enligt mina planer vara flyttklar för göteborg. i höst blir det troligen jobb, känns skönt och tjäna lite pengar!

 

att liza kommer vara uppsnärjd i det blå på onsdag kväll, det är ett som är säkert!

 

 

jag ger dig inte min morgon, inte min dag.. du får nåt så mycket bättre - du får hela jävla jag!


RSS 2.0