när man släpper taget tar man steget.

sist jag skrev var jag på tåget mot stockholm. nu sitter jag på x2000 hem till göteborg igen.

jag har haft världens finaste och bästa vecka i stockholm. men det har gått så fort så det känns som om jag nyss var på väg dit.

 

den här veckan har jag vikarierat som pressekreterare/språkrörssekreterare åt gustav fridolin. det roligaste jag gjort i jobbsammanhang någonsin tror jag. det är också det mest nervösa och läskiga. men - allt har gått så himla bra och jag kunde inte ha varit nöjdare.

 

det har varit en händelserik vecka med saudiarabienaffären och försvarsminister tolgfors avgång. så, jag vet inte hur många intervjuer vi styrt upp. utöver det ett besök hos nyhetsmorgon, ett hos gomorron sverige i svt och två p1-sändningar. ska jag klaga på nåt skulle det vara de där svintidiga morgon-tv mornarna som inneburit att jag fått gått upp halv sex för att ta mig till tv-huset.

 

men - det har varit så bra. så kul att ha få lärt känna och jobba med gustav som är så proffsig och duktig. dessutom är han både trevlig och väldigt rolig att jobba med.

 

åh, den här veckan var lite vad jag behöver. är dödstrött men ändå fylld av energi. älskar att vara i politikens mitt. har jobbat med så sjukt duktiga och härliga människor hela veckan. och än en gång fått klart för mig vad det är jag vill göra av mitt liv.

 

nu är jag snart framme i gbg. skönt. just nu har jag en fin mix av sömnbrist, lättnad, glädje och eufori i kroppen.so much i know, that things just don't grow

if you dont bless them with your patience


hej riksdagen!

nu är jag alldeles strax framme i stockholm.

här ska jag jobba en vecka på riksdagen. ser så himla mycket fram emot det! var längesen sist och jag trivs ju så himla bra i det där riksdagshuset och bland all politik.


plötsligt händer det inte.

idag är det måndag. en trött, seg, frusen och huvudvärkande sådan. på jobbet har det varit möte & korrläsning. inte jättekreativt alltså.

jag försöker acceptera att det är okej att ha en mindre bra, eller en dålig dag, ibland. för att göra dagen lite bättre har jag gjort följande:

- ätit en god lunch (hemlagade vegetarisk lasagne).
- gått en promenad i solen på lunchen.
- lyssnat på bra musik och påbörjat en ny vårlista på spotify.
- pratat och hängt med mina kollegor, som på riktigt måste vara de finaste, smartaste och trevligaste i världen.
- lusläst nina åkestams blogg. älskar allt hon skriver. så sjukt smart och vettig. hon får en alltid att tänka till lite extra och att tänka en gång till. precis som i det här inlägget.

och tänk, nu är klockan efter fem och den här arbetsdagen är strax slut. då ska jag göra två saker som också är väldigt bra för välmåendet. först ska jag få kram, puss & kärlek från världens finaste person och sen ska jag på yoga med min fina vän linnéa. sen tänker jag avsluta kvällen med lite choklad och tv.

så, när jag ser tillbaka på de här dagen så kanske det kommer kännas helt okej ändå. förhoppningsvis.


RSS 2.0