om tiden vill i fatt

snälla, allt jag vill är bara att allt ska vara enkelt. att man itne ska behöva göra några val som på ett eller annat sätt leder till något negativt


hemma från diverse göteborg- och halmstadsresor samt o-ringen nu. har haft det väldigt bra men just nu känns det som att borta är bra, men hemma bäst. men jag inser mer och mer att jag har mina bästa vänner i klubben. det är så enkelt att vara den man är och alltid vara glad, få le och skratta i princip hela tiden.. det bästa som finns.

resan upp till hälsningland var riktigt, riktigt bra. frippe, pelle och borg är världens bästa killar. vi hittade ingen parkering inne i gävle med husvagnen när vi skulle äta så vi fick ställa oss på sjukhusets förlossningsavdelning. haha..

tävlingarna gick upp och ner med för det mesta upp faktiskt. fast all glädje utbyttes mot sorg i och med den nionde och näst sista kontrollen på sista etappen. den värsta halvtimman i mitt liv. men det är bara att bryta ihop och komma igen? eller?


när tiden är rätt ska jag plocka upp dig,
och ta dig långt härifrån..


emil tröstade mig och var världens bästa, precis som rebecka och hanna. tur att humöret vände lite så att det blev en bra kväll.. som hanna sa, det är ju 6:e etappen man ska satsa på. och den tror jag kanske att jag vann ;) jag har vunnit nåt fint tror jag, hoppas bara att jag inte förlorar det nu..

så jag väntar, jag väntar
om tiden vill ifatt..allt du säger berör,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0