jag borde sett det som en varning.

här har vi då ännu en trött kvällsuppdatering. varsågoda.

veckan som har varit (och inte minst den som väntar) har varit sjukt tung. skola skola skola skola äta sova träna skola skola skola. ungefär så. imorn klockan 12.00 får vi ut vår hemtenta. jag vill inte! men jag har föreberett mig så mycket jag har kunnat och läst och läst och läst. vi har sex dagar på oss att skriva och ska lämna in den på måndag (kommer bli en fin helg.. eller inte). idag när jag satt och hade en svacka i koncentrationen räknade jag ut hur många sidor vi har på den här tentan. typ 1500 sidor i politisk filosofi och statsvetenskapliga perspektiv. det är inte okej. och då har jag nästan läst allihopa och är ändå sjukt förvirrad.

jaja, slutpratat om skolan. i fredags var det lite after work på kvällen och i lördags var karro och erika här och lagade lite middag. sen spelade vi orangino. himla fint spel och det var väldigt jämt mellan oss! igår när biblioteket hade stängt gick jag till gymmet och körde ett pass jag inte gjort förut. väldigt mycket skivstång och väldigt mycket hets. så idag kan jag knappt ta mig ner för trapporna. ser inte riktigt fram emot hur min kropp kommer må imorn dock. lär vara hundra gånger värre.

när jag kom hem ikväll hade jag planerat att inte röra mig ur sängen, men istället så storstädade jag lägenheten och lagade citronkokt lax. blir fin matlåda imorn! men NU ska jag inta sängen däremot!

suck och stön så tråkigt jag skriver. men jag får skylla på den enorma skol-stress-ångesten. jag kanske kan berätta att min mail har blivit typ kapad så jag skickar ut mail till ALLA mina kontakter om att de ska köpa viagra. herregud, inte bra. inser dessutom att mailet även har kommit till alla gamla kollegor/chefer på riksdagen. ajaj. appropå riksdagen.. imorn är det öppnandet av riksdagen och för ett år sen var jag där. lyckades sno åt mig ett inbjudningskort och fick gå på röd matta och mingla med kungen (okej, han var i ett annat rum men ändå..) och äta snittar.

jo, en rolig sak till kan jag berätta. när jag gick från biblioteket i lördags fick jag ett jag-måste-förändra-mig-ryck och köpte hårfärg som erika sen på kvällen hjälpte mig med. eller, inte färg utan toning. är lite för feg för färg. har inte gjort något med min hårfärg på typ fyra år.. så nu har jag gått från att vara nånslags mörkblond till ganska så mörkhårig. det gick åt två förpackningar till mitt tjocka, långa och lockiga hår. ni kan få en photobooth-bild:det ser lite rödare ut än vad det är. men ändå - lite förändring! lite rakare än vanligt är det på bilden också, men det är bara tillfälligt. och ursäkta min uppgivenhetsutstrålning på bilden, men det är lite så jag känner nu i all denna tentaångest. nu ska jag sova och imorn är det pluuuuugg. fast på kvällen ska jag unna mig att gå på körövning. det bästa botemedel mot stress är att sjunga. sådetså.

kan förresten bjuda på tre musiktips som avslutning:
Junip – The Ghost Of Tom Joad
Kristian Anttila – ...Valentina?
The Mamas & The Papas – California Dreamin'

Kommentarer
Postat av: Moa

Mycket snygg hårfärg. Klär damen utmärkt :)

2010-10-05 @ 19:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0